MoeP.A.R.K ja ERKI Moeshow alustavad koostööd

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MoeP.A.R.K

Kesk-Eestist alguse saanud ning nüüdseks üle-Eestiliseks kasvanud koolinoorte moekonkurss MoeP.A.R.K. alustab koostööd Eesti ühe suurima moeürituse ERKI Moeshow’ga.
 

MoeP.A.R.Ki peakorraldaja Maren Vooglaine sõnas, et loodetavasti toob koostöö kahe moeshow vahel MoeP.A.R.Kile juurde noori andekaid moeloojaid, kes tunnevad, et MoeP.A.R.K on neile hea hüppelaud osalemaks suurematel konkurssidel, ka ERKI Moeshow'l.

MoeP.A.R.Ki vanema vanuserühma võitja pääseb tänavu otse ERKI Moeshow’le oma loomingut näitama.

Koostööpakkumise tegi ERKI Moeshow peakorraldaja Piret Mägi, kelle sõnul jäi MoeP.A.R.K ERKI Moeshow korraldajatele silma just oma laia haarde tõttu – sarnaselt ERKI Moeshow'ga osaleb MoeP.A.R.Kil noori moehuvilisi üle Eesti.

«MoeP.A.R.Kil võib näha, et ka nooremates vanusegruppides on andekaid tegijaid, kes võib-olla koolisisestel üritustel silma ei paista. Siin saavad nad käe valgeks ja loodetavasti entusiasmi juurde, et edaspidigi konkurssidel osaleda - miks mitte ERKi Moeshow'l ning kunagi hiljem lausa Tallinn Fashion Week'il!» sõnas kahel aastal korraldustiimis kaasa teinud ning viimast aastat peakorraldajana juhtinud Mägi.

«Koostöös saame motiveerida moehuvilisi veel rohkem end arendama, tegelema moega ning mõtlema suuremalt,» rõhutas ta.

***

MoeP.A.R.Ki kavandite saatmise tähtaeg on juba 13. jaanuar 2012!

MoeP.A.R.K 2012 toimub 17. märtsil kell 18.00 Paide Kultuurikeskuses.

Lisainfo: moepark2012.blogspot.com ja www.facebook.com/MoeP.A.R.K

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles