Moes on sirged juukselõikused ja puhtad värvid

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erin Fetherston.
Erin Fetherston. Foto: SCANPIX

Tänavutalvises juuksemoes hakkab silma soengute konkreetne, viimistletud vorm, mis jätab seljataha boheemlaslikud sasipead, hullude toonidega eksperimenteerimised, topeltvärvid, ebaloomulikud pooltoonid, triibud ja väljakasvanud soengud, kirjutab uus ajakiri Naistemaailm

Lõikused on sirged ja värvitoonid puhtad, tukad ees, lahk keskel või küljel ja sirgelt.

Kui võrrelda 2010. aasta sügistalvise soengumoega, ei tehta 2011. aasta samal hooajal väga kardinaalseid muutusi. Jätkuvalt armastatakse kanda patse, krunne, juukseaksessuaare, spikerdada eelmise sajandi glamuurseid detaile (veidi 60ndaid ja 70ndaid).

Küll aga võib ooterežiimile panna kõiksugu kuldsed lõksud, roosiimitatsiooniga klõpsklambrid ja muu selline romantika, millele tikitud ülirohket pärligarnituuri, või siis lihtsalt kireva vidinavärgi a la 80ndad.

Ülespandud soengud on iga juuksekarvani viimistletud ja kinnised diagonaalse juuksepiirdega nii siledaks timmitud, et sealt võiks lausa peegelpilti näha, või siis on soeng loomulik.

Moes on tihe kulmupiirjoont kattev pikk sirge tukk, veidi vallatum versioon on aga tupeeritud tukk a la retropopp.

Seitel on aga sirgjooneliselt kammitud ühele poole - kas on pikad, poolpikad juuksed, kannad lahtiselt või kinniselt, diagonaal annab hea vahelduse.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles