Margus Vaher: naine tundku end printsessina

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Vaher
Margus Vaher Foto: SCANPIX

Romantilise hingelaadiga laulja Margus Vaher (27) lähtub suhet luues ja seda hoides arusaamast, et naine peab tundma end printsessina - siis on ta oma mehele ingel, kirjutab Kroonika.

«Paljud armastavad ja armuvad, aga tihti võetakse õnne liiga iseenesestmõistetavalt, kuni see hääbub… Kui armastus tekib, siis õnne tuleb suhtes luua - üha uuesti ja uuesti, et kahe inimese vahel säiliks lähedus ja side ning et armastus saaks toitu. Ja selleks annab argipäev väga palju võimalusi - väike armas žest või üllatus saadab armsamale pidevalt signaali, et teda armastad ja hindad,» selgitas Margus.

Noor mees on sügavalt armastanud kahte naist ning on neile mõlemale tänulik selle eest, kes ta on täna. «Naised on intuitiivselt väga targad ja arenenud ning neilt on palju õppida. Südamevalu tekitas õrnem sugupool mulle ainult nii kaua, kuni õppisin neid paremini tundma. Nüüd on mul neist peaasjalikult küll ainult rõõmu!»

Praegu on Marguse süda vaba ning enda sõnul ei armu ta kergelt. «Võluvaid naisi on palju, kuid need, kel lisaks välisele ilule ka sisemine sära ja sügavus olemas, on siiski haruldasemad. Mulle meeldib, kui naine teab enda väärtust - tal on oma tõekspidamised ja eesmärgid ning selle kõige kõrval on ta naiselikult õrn.»

Loe täispikka intervjuud Margus Vaheriga tänasest Kroonikast! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles