Kümme asja, mida mees ei tohiks oma naisele teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Portaal Woman’s Day reastas asju, mida mehed ei tohiks oma abikaasale kunagi teha.

1. Mees, ära paku end lapsehoidjaks. Kui kutsud naabrinaise appi, siis seda nimetatakse lapsehoidmiseks. Kui isa on oma lastega, on see normaalne elu. Mõistad?

2. Ära väida, et kontoritöö on raskem kui kodused tööd. Sa võid raske päeva lõpuks väga väsinud olla, kuid olgem ausad: sa oled enamuse päevast toolil istunud. Ka naised on päeva lõpuks väsinud, kui on koristanud kogu elamise, kussutanud lapsi, ajanud linna peal asju, poekotid käes. Kui me ütleme, et oleme kurnatud, oleme tõesti kurnatud.

3. Ära kingi kodumasinat kingituseks. Anna andeks, kui naine ei suuda sellise kingi üle rõõmustada. Uus pesumasin? Tõesti?

4. Ära osta naisele vänget parfüümi. Jah, iga kampsuni all on tegelikult taltsutamatu rebane, kuid enamik meist ei taha niimoodi lõhnata.

5. Ära hoople pidevalt oma sõiduoskusega. See on ilmselge vihje, et sa ei pea oma naist piisavalt osavaks juhiks.

6. Ära ole ükskõikne, kui naine on valmistanud sulle söögi, millega nägi väga palju vaeva. Mõnikord soovivad naised oma mehele head meelt teha ja näevad toiduga rohkem vaeva, kui tarvis. Kui näed, et teine on pingutanud, siis hinda seda.

7. Ära osta riideid ilma proovimata. Naised teavad küll, et mehed tunnevad riidepoes, et kukuvad kohe kokku. Siiski tasub end kokku võtta, sest kes peab pärast sobimatute riietega tegelema?

8. Ära targuta, eriti avalikult. Sel ajal kui sina jagad oma tohutuid teadmisi maast ja ilmast, hakkavad kõik ruumisviibijad nihelema.

9. Ära kritiseeri naise uut soengut. Mõnikord kukub uus soeng oivaliselt välja, aga kui nii ei juhtu, siis naine teab seda ise ka. Ära hõõru seda talle nina alla.

10. Ära oota medalit, kui teed veidi kodutöid. See on ju ka sinu kodu? Heal juhul saaksid pronksi. Võib-olla kunagi, kui oled tõsiselt vaeva näinud, teenid kulla välja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles