Lugeja kirjutab: romantiline üllatus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantslaste šampanjapudelid jäävad tänavu suletuks
Prantslaste šampanjapudelid jäävad tänavu suletuks Foto: SCANPIX

Lugeja Sigrid kirjutas meile aastavahetusest, mis jäi meelde selle poolest, et esialgsest äraütlemisest sai ilusa armastuslooga lõppenud aastavahetus Pärnus.

Kolisin just 31. detsembril uude korterisse ja kuna ma kolimisele nii pühendunud olin, siis polnud mul aega mõeldagi mingisugustele aastavahetuse pidustustele. Sel ajal aga üritas mind oma võrku püüda üks kena Pärnu noormees, kellest mina aga sugugi huvitanud ei olnud.

Kuna teadsin, et pikamaasuhet (mina elan Tallinnas) ma endale kindlasti ei taha ning pole mõtet üritadagi. Tema aga ei andnud järele. Helistas mulle terve see 31. detsember, et ma ikkagi Pärnusse tuleksin ning et me aastavahetuse koos vastu võtaksime.

Mina, kange nagu ma olen, punnisin vastu ja ütlesin oma kindla «ei». Mitu tundi läks mööda, kui ta mulle enam ei helistanud ja siis, kui kell oli kuskil 21:30, tuli uus kõne, mis ütles: «Tule välja, ma olen sinu maja ees, me läheme kohe Pärnusse».

Ta sõitis Pärnust Tallinnasse, et mind peale võtta ja et siis tagasi Pärnusse sõita, et aastavahetus koos vastu võtta. Mul ei olnud võimalustki midagi mõelda, enne kui ma juba ennast Pärnust leidsin.

Oma mehega, kellega ma praeguseks hetkeks 3 aastat koos olen olnud. Pärast seda aastavahetust oli ka järgmine aastavahetus ainult meie kahe aastavahetus ning ka see aasta vahetub koos ning romantiliselt. Loodan, et neid aastavahetusi on veel palju ees! :)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles