Puhkuseaegne seks murrab voodirutiini

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkusel on seksielu palju elavam
Puhkusel on seksielu palju elavam Foto: SCANPIX

Tahaksid kallimaga kuhugi ära sõita ning töö-ja argipäevamured seljataha jätta? Mõtle läbi, mida oma kaaslasega teha tahaksid, kuid võid kindel olla, et rutiinist pääsemine ergutab teie seksielu igal juhul, kirjutab health.com.

Põgenege kuhugi kahekesi
Kui tahad tunda, et maailmas eksisteerite vaid teie, siis koguge raha ja minge kuhugi eksootilisele üksikule saarele, kus pole palju rahvast. Või eelistage kodumaad ja rentige nädalaks mõni väike hütike keset metsa.

Kuidas see vürtsitab teie seksielu? Kui pole kõrvalisi segajaid – teisi inimesi ja ekskursioone -, siis saate pühenduda vaid teineteisele, mis toob pähe palju vallatuid mõtteid.

Tahate hoopis koos seigelda?
Sõitke kuhugi, kus saate lisaks puhkusele ka näiteks surfata, hobusega sõita või ATVga metsas rallida.

Kuidas see vürtsitab teie seksielu? Adrenaliinirohked olukorrad on seksuaalselt sütitavad! Oma partneriga koos millegi põneva ja rutiinist erineva tegemine näitab teid mõlemaid uues valguses, mis ergutab seksuaalsust.

Metsik loodus kutsub
Unustage viisakad õhtusöögid ja pidulikud riided ning rännake metsikusse loodusesse. Pange üles telklaager üksikusse kohta ning nautige looduse võlusid.

Kuidas see vürtsitab teie seksielu? Uute kogemuste ja helide nautimine muudab teid lähedasemaks ning loob intiimsust.

Kasvatage kultuurikihti
Reisige kuhugi, kus saate suure annuse kultuuri. Külastage muuseume, teatreid ning harige end üheskoos. Istuge mõnes hubases kohvikus ja arutage kunsti ning kultuuri teemadel.

Kuidas see vürtsitab teie seksielu? Kui veedate oma päevi romantiliselt nagu äsja armunud ning kohtingul olevad noored, tekitab see teis ka iha.

Mõnulege spaas
Pole midagi paremat, kui saada lõõgastavat massaaži, mil kallim su kõrval sama asja naudib. Ilusate vaadete ja rahustavate spaaprotseduuridega tunnete end mõlemad kui rahuinglid.

Kuidas see vürtsitab teie seksielu? massaaž ja rahustav ümbruskond paneb sind rohkem tunnetama oma keha, mistõttu tekib paratamatult soov jagada seda teisega ning uurida ka kallima kehakumerusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles