Emade salajasi ülestunnistusi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jill Smokler hakkas ligi aasta tagasi kokku koguma emade puhtsüdamlikke ülestunnistusi. Aasta kokkuvõtteks tõi ta välja kõige populaarsemad pihtimused portaalis The Stir.

1. Kõik arvavad, et ma olen nii hea ema, et õpetasin oma lapse varakult lugema. Tegelikult õppis ta seda interneti programmi järgi ja mul polnud õrna aimugi, et ta lugeda oskab.

2. Kui ma lähen pahuraks, saadan ennast oma tuppa. Lapsed taovad uksele, aga ma ütlen neile, et ei saa veel välja tulla, sest mu järelemõtlemisaeg ei ole läbi. Eriliseks karistuseks sunnin ma end maiustusi sööma.

3. Mu päeva tipphetk on see, kui jõuan koju ja võtan rinnahoidja seljast.

4. Ma teen lauamängudes sohki, et need kiiremini läbi saaksid.

5. Mees ei olnud nõus pööningult pühadekaunistusi alla tooma. Tegin seda ise, kuid kui olin alla jõudnud, lebasin ettevaatlikult põrandale ja hakkasin karjuma, nagu mul oleks valus. Nüüd ta teeb kõik, mis ma soovin.

6. Ma olen päev läbi dressides. Kümme minutit enne mehe kojutulekut panen jalga liibuvad teksad ja seksika särgi. Mõni võib arvata, et olen laisk, aga ise arvan, et olen geniaalne.

7. Minu armsale ülbikust teismelisele pojale: täna maksan ma sulle kätte kõigi nende masendavate ja kohutavate tegude eest. Su varateismelisele õele tuleb külla viisteist sõbrannat ja ma ei hoiata sind ette. Armastusega, emme.

8. Kui oleks näha, kelle Facebooki profiile ma vaatamas olen käinud, siis oleks mul ikka parajasti selgitamist…

9. Ma panin eile naabrite postkasti raha, sest tean, et naabrinaine kaotas töö. Mu mees lööks mind maha, kui saaks teada, sest tegelikult ei saa me seda endale lubada.

10. Ma olen jõudnud arusaamisele, et lapsed on nii energilised, sest nad imevad energia oma vanematest välja nagu kääbustest bensiinivargad.

11. Meile toodi uus madrats. Kui kojukandjad tõstsid vana madratsi üles, tuli selle alt välja mu vibraator.

12. Kui ma saadan kaarte inimestele, kes mulle tegelikult ei meeldi, panen ümbrikusse eriti palju sädelust ja litreid, et neid närvi ajada.

13. Mu mees teatas just Twitteris, kui tore on minna koju sooja kodust toitu nautima. Huvitav, kuhu ta minna kavatseb ja kas ta mulle ka midagi toob?

14. Peamine põhjus, miks ma ei taha kolmandat last, on seetõttu, et ma sortsutan iga päev püksi alates teise lapse sünnist kaks aastat tagasi. Kui nii võtta, on mu lapsed varsti potiga rohkem sõbrad, kui ma ise.

15. Ma pidin rasedusdiabeedi pärast dieedile jääma. Mees otsustas seda minuga kaasa teha ja see oli temast väga kena. Kolme nädalaga on tema maha võtnud seitse kilo ja mina hoopis kaks juurde. Ma vihkan teda.

16. Ma koostan dokumenti, mis on nii mõttetu ja igav, et vaevalt keegi seda üldse loeb. Tahaks teksti sisse suvaliselt roppe sõnu lisada, kuid kahjuks võivad nad mind seepeale lahti lasta. Peenis.

17. Ma täidan iga aasta ise tuludeklaratsiooni ja valetan mehele selle kohta, palju raha saame. Ma hoian üle poole rahast endale.

18. Mul on kõrini riidest mähkmete propageerijatest. Ma ei ole seepärast halvem ema, et kasutan ühekordseid mähkmeid.

19. Süüa tehes kujutan ette, et olen Julia Child ja selgitan veidra aktsendiga seda, mida teen, nagu mind filmitaks. See on lõbus.

20. Mõnikord, kui olen võõra inimesega liftis, naeratan talle laialt ja kui ta jääb mind vaatama, siis ütlen, et mul on uued sokid jalas.

21. Mul on oma pühendunud kitkuja. Oleme kokku leppinud, et kui ma peaksin haiglas koomas lebama, tuleb ta ja kitkub mu kulme ja lõuga. Lubasin talle sama.

22. Ma valisin kogemata numbri valesti ja helistasin erootikaliinile. Seda valjuhääldil ja koosolekuruumis, mis oli inimesi täis.

23. Mõnikord ma ei viitsi inimestega rääkida ja teesklen, et ei märganud neid.

24. Ma värvisin oma juuksed tagasi loomulikku värvi. Rääkisin siis kõigile, et küll on tore, et kardinad sobivad vaibaga. Arvasin, et vaip võib öelda ka kulmude kohta. Keegi ei saanud aru.

25. Mu poeg lasi oma kala vetsupotist alla. Ta nuttis ja tahtis teada, kas kala pääses taevasse. Helistasin oma isale ja lasin tal jumalat mängida. Poeg jäi rahule.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles