Teemad, millest mehed armastavad rääkida

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui arvasid alati, et mehed pole enese väljendamises head, siis loe edasi, et teada saada teemad, millest meestele meeldib rääkida, kirjutab healthyandbeloved.com.

Ambitsioonikad plaanid

Mehed on juba aegade algusest saadik olnud pakkujad ja kaitsjad. Nende instinktide tõttu on meeste jaoks oluline panna paika oma ambitsioonikad plaanid, mis sisaldavad haridust ja töökohti, majanduslikku olukorda ja palju muudki, mille peale naised nii palju ette ei mõtle.

Tavaliselt on mehed palju ambitsioonikamad kui naised. Mehed tahavad rääkida oma unistustest ja ambitsioonidest, otsides ka naise tuge ja heakskiitu.

Sõbrad ja perekond

Sõprade ja perega oma elu jagamine on meeste ja naiste seas väga erineval tasemel. Kuigi mehed sageli seda suuliselt ei väljenda, on tegelikult nende jaoks väga oluline iga pisiasi, mis juhtub mehe lähedastega.

Kui mees räägib sulle oma perekonna ja sõpradega seotud detailidest, siis tunne huvi ja kuula teda. Sõpradest ja perekonnast rääkimine on mehe viis sind oma ellu kaasata.

Ebaõnnestumised ja saavutused

On inimlik, kui jagatakse kurbust, et leida toetust ning õnne, et seda emotsiooni kahekordistada. Meestel on vaja vahel rääkida oma ebaõnnestumistest ja saavutustest, sest nende jaoks on elu üks suur võistlus.

Eluplaanid

Kui mehel on plaanis sinuga kogu elu koos olla, tahab ta rääkida teie ühisest tulevikust. Ta jagab sinuga oma vaatepunkti ja seda, kuidas ta oma elu tulevikus ette kujutab. Teie plaanid, kus elada, kellena töötada ja muud olulised asjad on teemad, mida ta soovib sinuga läbi arutada. Mees tahab teada ka sinu arvamusi ja vaatepunkte.


Kokkuvõtteks on teemad, millest soovitakse rääkida, meestel ja naistel suhteliselt ühised. Aktiivne kuulamine on üksteise paremaks tundmaõppimiseks äärmiselt oluline. Loomulikult on inimesed erinevad ja teemadki erinevad, igaüks meist on ju ainulaadne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles