Nõuanded meestele, mille järgi naistele pesu osta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Me armastame mehi, aga tunnistagem – kui läheb naistele pesu ostmiseks, siis pole neil asjast õrna aimugi. New Yorgi pesubutiigi La Petite Coquette omanik Rebecca Apsan annab meestele vihjeid, mille järgi naistele pesu osta, kirjutab lifecript.com.

Nuhi ringi

Kuigi naise salapäevikus nuhkimine on rangelt keelatud, siis tema pesukappi võid oma nina pista küll. Vaata, mis värvi ja stiili pesu ta armastab ning millist materjali eelistab. Kuna erinevatel poodidel võivad olla erinevad suurused, siis tee endale naise pesu suurustest märkmeid. Umbes nagu ülikoolis, ainult et sel korral on märkmed palju siivutumad.

Tee puuviljatest

Meestel on visuaalne mälu ning naise rindade kõrvutamine mõne puuviljaga võib tunduda anekdootlik, kuid võib hädaolukorrast välja aidata. Selleks, et leida oma kallima rinnahoidja suurus, proovi mõelda puuviljade keeles: on need nagu sidrunid, apelsinid või melonid?

Mis tüüpi ta on?

Flirtiv, konservatiivne, tundeline? Aimduse saamiseks mõtle sellele, kuidas ta magab. Kui ta eelistab magamiseks sinu T-särki ja boksereid, siis on ta sportlik. Kui aga siidist pidžaamat, siis tundeline.

Mängi turvaliselt

Kui oled endiselt segaduses ega tea, mida osta, siis soovitab Apsan valida midagi pehmet ja siidist vähese pitsiga. «See on nii naiselik kui ka tundeline samal ajal,» ütles ta. Tõlge: naine tunneb end kui jumalanna ja mehel on piisavalt silmailu.

Apsani sõnul annab ka pikk siidine öösärk silmapilkse glamuuri, nii et kui arvad, et naine seda kannab, siis osta talle pikk öösärk kõrge lõhikuga.

Kui sa endiselt ei oska talle pesu osta, siis vali välja hoopis lillelised poiste stiilis lühikesed püksid ning mugav T-särk sinna peale. Selline magamisriietus on konservatiivne, kuid flirtiv.

Pesu ostmise juures on kõige tähtsam keskenduda just oma kaaslasele ja tema eelistustele, et panna ta end hinnatud ja ihaldatuna tundma.

Butiik või kaubanduskeskus?

Pesupoed kaubanduskeskustes on mugavad – võid sisse astuda ühe keti poodidesse üle maailma ja pakutav kaup on kõik sama. Kui aga su linnas on mõni pesubutiik, siis soovitab Apsan neid külastada.

«Need on rohkem intiimsed ja saad kindlasti parema teeninduse,» ütles naine. Ükskõik, millise poe valid, pole oma armastatule ideaalse eseme leidmine kunagi kerge ülesanne. Vajad palju isiklikku tähelepanu ja kedagi, keda saad usaldada oma asja valimise kaasaaitamises.

Kui oled siiski liiga häbelik, et naiste pesupoodi minna, siis osta internetipoest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles