Seksika pesu jaoks pole vaja ideaalset keha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanna seksikat pesu ja ole enesekindel
Kanna seksikat pesu ja ole enesekindel Foto: SCANPIX

Kui arvad, et seksikas pesu nõuab alati ideaalset keha, siis arva uuesti. Pole vahet, mida kannad, peaasi, et kantav pesu sobib sinu kehaga.

Mõtled, et oled liiga paks, kole ja vana, et kanda seksikat pesu? On aeg visata minema need hiiglaslikud rinnahoidjad ja «vanaema» aluspüksid, sest seksikat pesu leidub kõigile, kirjutab lifescript.com.

Vabandus nr 1: ainult Victoria Secretsi modellid näevad pesus head välja

Selleks, et pesus seksikas välja näha, ei pea olema Heidi Klum või mõni muu kaanetüdruk. Hea väljanägemine on hea sisetundega tugevalt seotud ning enesekindlus ei tule automaatselt pikkade jalgadega kaasa. «Enesekindlus tuleb seestpoolt,» ütles pesu ja enesekindluse teemal loenguid pidav Lisa Cole.

Vabandus nr 2: uue pesukomplekti ostmine nõuab väga palju raha

Seksikas aluspesu ei sõltu kulutatud rahasummast, see sõltub sinu enesetundest! Kui leiad odava pesu, milles tunned end seksikalt, siis oled võitnud. Ükskõik, mis firma pesu sa ostad, soovitab Cole igale naisele omada kuut rinnahoidjat koos sobivate aluspükstega.

Vaata, et sul oleks erinevat stiili ja värvi rinnahoidjaid, millest mõned oleksid praktilised, mõned äärmiselt seksikad. «Igal naisel peaks olema vähemalt üks ilus pitsiline rinnahoidja!» ütles Cole.

Vabandus nr 3: «Ma ei ole seksikas.»

Ükskõik, kuidas tunned end oma kehas, ilusatel asjadel peab su elus alati koht olema. Triiksärk ja laiad teksad võivad olla sama seksikad kui ilus rinnahoidja – sa pead lihtsalt aru saama, mis toob su kehas esile kõige ilusama.

«Asi on mugavuses, kõikjal, kus sa ka poleks,» ütles Cole. «Kontrolli oma kehakeelt ja hoolitse enda eest, sest vaid nii tunned end kõige seksikamana!»

Vabandus nr 4: see on ju ainult aluspesu...

Aluspesu on esimene ja viimane asi, mille hommikuti selga ja õhtuti seljast võtad. Rinnahoidja õlapael, mis nöörib su õlga, või aluspüksid, mis tõusevad liiga kõrgele, võivad rikkuda tuju. Pehme siid keha vastas tekitab luksusliku ja glamuurse tunde kogu päevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles