Eksi kustutamine Facebooki sõbralistist on lapsik

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teie suhe sai läbi ja su südame on vallutanud kaotusvalu ning kurbus. Tahaksid ta enda Facebooki sõprade hulgast ära kustutada, et ei peaks temast midagi teadma?

Yourtango.com toob välja viis põhjust, miks seda ei peaks tegema.

Hoidke ühendust

Sa ei pruugi tahta oma eksiga mingit tegemist teha praegu, aga tunnete jahtumisel võib Facebook olla hea koht, kus õnne soovida või sõbralikult teise käekäigu kohta küsida. Saa üle kiusatusest ta oma sõbralistist ära kustutada ning muuda tema postitused ja uuendused enda jaoks lihtsalt võimalikult varjatuks.

See on lapsik

Kui sa ta oma sõbralistist kustutad, saab eks sellest varem või hiljem teada. See tegu näitab sind aga lapsikus valguses ja saadab eksile märke, et oled haavatud ja mõjutatav. Ole täiskasvanulik ja hoia teda oma sõbralistis. Tema online-eksisteerimine ei mõjuta sind kuidagi, eks ole?

Sulle jäävad teie mälestused

Isegi, kui kustutad ta oma igapäevasest internetiavarusest, võib ta kaduda su ekraanilt, kuid koos veedetud aeg ei kao. Facebook või mitte, sul on endiselt arvutis pildid ja peas mälestused teie koos veedetud ajast.

Las ta näeb, millest ilma jäi

Sina võib-olla ei taha tema nägu enam näha, aga ehk vaatab tema sinu profiili? Sinu uus soeng ja stiil tõstavad enesekindlust ja muudavad su pildidki ilusamaks. Vaheta oma profiilipilt uue ja seksika vastu, et ta saaks näha, kellest ilma jäi.

Saad jätkata tema järele nuhkimisega

Kuigi need jälitamise harjumused ei lase sul eluga edasi minna, on vahel huvitav hoida silma peal inimesel, kelle vastu sul kunagi tunded olid. Kustuta ta emotsioonide ajel oma sõbralistist ja sa ei saa enam kunagi vaadata ta pilte ning tegemisi, samuti varem või hiljem tekkivat uut kaaslast. Muidugi võid talle saata ka sõbrakutse, kuid see on ju lihtsalt alandav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles