20 asja, mida märkad, kui ei joo

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sarah Hepola kirjutas portaalis Glamour, et jõi varem alati end jõulupidudel purju, kuid märgates sõltuvuse tekkimist, otsustas karsklaseks hakata. Nüüd on ta üritustel märganud ühtteist, mida vintis inimesed ei näe.

1. Inimesed ei ole alkoholijoobes atraktiivsed. See on kibe tõde, sest päris paljud joovad selleks, et end kenamana tunda. Ka kõige kaunimad naised on purjus peaga inetud, neil läheb meik laiali, hambad on veinist punased ja kehahoiak on lõtv.

2. Mittejoomine on maailma parim dieet. Kui teed alkoholiga lõpparve, siis hakkavad kõik kiitma, kui hea jume sul on.

3. Joobes on lihtne oma särki kogemata aluspükstesse torgata. Kained inimesed nii ei tee.

4. Arvad, et kaaslased hakkavad jubedalt survestama, kui sa ei joo? See ei pruugi nii olla, paljusid tegelikult üldse ei huvita. Nad ei saa arugi, kas sul on klaasis mullivesi, limonaad või džinn toonikuga.

5. Inimesed, kes pööravad su klaasile kõrgendatud tähelepanu, vaevlevad ilmselt ise alkoholiprobleemide küüsis.

6. Klaas punast veini mõjub äärmiselt rahustavalt ja kui oled sellega harjunud, siis on loobumine raske. Mis teha, täiskasvanuelu ongi karm.

7. Kaine peaga on inimestega üllatavalt lihtne suhelda. Ei maksa karta, et sa ei oska ilma napsuta nalja teha. Võid märgata, et kõik üritavad vaimukad olla ja neile väga meeldib see, kui küsid midagi nende kohta ja naerad nende naljade peale.

8. Kui keegi räägib sulle saladuse, siis see jääb meelde.

9. Pärast kolmandat jooki ei kuula inimesed enam nii hästi. Nad ise arvavad, et oskavad siis hästi sõpru ära kuulata ja nõu anda, kuid tegelikult on nad agressiivsed ja püsimatud.

10. Purjus inimesed räägivad liiga valjult ja nende naljad ei ole pooltki nii naljakad, kui nad ise arvavad.

11. Kaine peaga on lihtne koju minna. Ei ole sellist tunnet, et peaks ikka joogi lõpuni jooma või natuke veel võtma, enne kui otsustada, et pidu on igav. Kui on igav, lähed ära.

12. Pühadega seotud sebimine ja stress on märksa talutavam, kui ei pea tegelema pohmelliraviga.

13. Kui ei joo, ärkad hommikul ja ei olegi üllatavalt pankrotis.

14. Kainena märkad paremini, kelle seltskond sulle sobib ja kes paneb sind end ebamugavalt tundma. See on huvitav test.

15. Kainena kohtingutel käimine on keerukas. Siis ei ole kõige lihtsamat asendustegevust ja märkad, et inimesed baarileti taga on tegelikult väga igavad. Lihtsalt istuvad ja joovad.

16. Kui sa ei joo, saad üsna kergesti aru, kas sul on kellegi vastu tõmmet või ei. Napsusena tunduvad pea kõik kaaslased atraktiivsetena.

17. Kui kaaslane joob liiga palju, on pea võimatu teda seksikaks pidada.

18. Joonud naistele tunduvad ägedamad need mehed, kes on lärmakad ja tõmbavad endale palju tähelepanu. Märkamata jäävad rahulikud tüübid, kes tunnevad end oma kehas hästi ja on tegelikult väärt, et neid tundma õppida.

19. Kainena küsid endalt uut meest kohates mitte, et kas ma meeldin talle, vaid et kas ta meeldib mulle?

20. Täiesti kainena pühade üleelamine võib mõnele olla väga raske, kuid vähemalt ei pea siis uusaastalubaduste nimekirja lisama joomise mahajätmist.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles