Evelyn Sepal oli nii töises kui isiklikus plaanis parim aasta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepal oli hea aasta
Evelyn Sepal oli hea aasta Foto: SCANPIX

Ujumisliidu president ja poliitik Evelyn Sepp tõdes, et kuigi see võib tunduda lausa kohatuna, siis nii head aastat kui lõppev tal pole olnudki.

«Aasta on olnud huvitav, uuenduslik ja ka vanast vabastav,» alustas Sepp oma lõppeva aasta kokkuvõtet.

2011 on Sepa sõnul olnud suur ujumisaasta. «Eriti selle lõpp on toonud tasu nii paljude inimeste aastatepikkuse töö eest ning Eesti ujujad said kolm kallist tiitlivõistluse medalit,» õhkas Evelyn õnnest. Ta on eriliselt tänulik, et tal on olnud au olla nii särava spordiajaloo lehekülge keeramise juures.

«Lisaks jääb see aasta meelde ka kui suur kultuuriaasta, mis on olnud täis avastamisrõõmu ja olnud äärmiselt elamusterohke. Olen näinud uskumatult palju andekaid selgesilmalisi inimesi ja see on olnud väga julgustav!»

Kokkuvõtteks võib see kõlada lausa kohatuna, aga nii head aastat kui lõppev ei meenugi - seda nii töises kui isiklikus plaanis, ütles Evelyn. Eriline «aktsioonilubaja» ta pole, sest naise isiklikud eesmärgid on pea alati seotud muu kui aastanumbrite vahetumisega.

Sõpradele ja muidu headele inimestele soovib Evelyn aga südamest rohkelt rõõmu. «Elurõõm on hoiaku küsimus!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles