Keskkonnasõbralik kingipakend

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Jõuluõhtul koguneb paljudes kodudes kingituste tõttu palju prahti. Et seda vältida ja mõelda ka keskkonnale, võiksid kingituste pakkimisel kasutada korduvkasutatavaid pakendeid, mida kodust leiad.

Portaalis Galtime soovitati pakkimisel kasutada tavalisi majapidamisesemeid, mida enam tarvis ei lähe ning mis näevad veel head välja. Hea õnne korral saad pakendite pealt veidi raha kokku hoida.

Kasutada saad kaelarätte, riidest salvrätte ja taskurätikuid. Sobida võivad ka linasest riidest padjapüürid või riidest kotid.

Isegi algaja õmbleja saab ise riidest koti õmblemisega hõlpsasti hakkama, selleks ei ole vaja õmblusmasinat. Kui üleliigseid kangajuppe ei ole, leiad ehk riidekapist mõne sobivast materjalist hilbu, mida enam kanda ei soovi.

Sidumiseks võid kasutada nööri, patsikumme, või ka kaelaehteid, mida enam ei kanna. Ehe või sall võib samas olla ka üks kingituse osa. Pane oma kujutlusvõime tööle!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles