Jõululik tumeroheline: Ülle Suurhans-Pohjanheimo (paremal) tugevast siiditaftist A-lõikega kokteilikleidi muudavad praktiliseks mugavad küljetaskud, omanäolisust ja sära lisavad suured kuldnööbid seljal. Ka glamuurne tumeroheline värv on meie peosaalides üpris haruldane.
See kokteilikleit kuulub nende sekka, mida kannavad meelsasti eri põlvkonnad. «Kui ema on selle kleidi ostnud, paneb ka tütar selle hea meelega selga,» iseloomustab moekunstnik. See mõte on kogu tema kollektsiooni motoks.
Jõululik tumeroheline: Ülle Suurhans-Pohjanheimo (paremal) tugevast siiditaftist A-lõikega kokteilikleidi muudavad praktiliseks mugavad küljetaskud, omanäolisust ja sära lisavad suured kuldnööbid seljal. Ka glamuurne tumeroheline värv on meie peosaalides üpris haruldane. See kokteilikleit kuulub nende sekka, mida kannavad meelsasti eri põlvkonnad. «Kui ema on selle kleidi ostnud, paneb ka tütar selle hea meelega selga,» iseloomustab moekunstnik. See mõte on kogu tema kollektsiooni motoks. Foto: Liis Treimann

Arter külastas peohooaja moeetendusi ja väikesi moemaju, noppides pildile moekunstnikud ning nende loodud kokteilikleidid. Aasta viimase kuu peoõhtutel võib tänavu särada nii igihaljas mustas, kerges kullahelgis kui ka koketsetes värvides, näitab fototuur.


Kommentaarid
Copy