Kuus tagamõttega kingitust, mida ei tohiks kinkida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jube tunne on avada kingipakki ja näha seal midagi, mis ei olegi tegelikult kingitus, vahendab divinecaroline.com. Ära kingi kallile inimesele pühadeks midagi, mis on vihjeks, et ta peab end kuidagi parandama.

Korrigeerivad püksid

See kingitus saadab selge sõnumi: oled paks. Eriti õel oleks selline kingitus naisele mehe poolt.

«Kokakunst algajatele»

Kui sinu arvates ei oska mõni inimene tipptasemel kokata, siis ei ole ilus kinkida talle vihjeks kokaraamatut, mis on mõeldud algajale, veel hullem lastele.

Üks asi on kinkida kokandushuvilisele gurmeetoitude kokaraamat, kuid kui inimene ei ole söögitegemisest nagunii huvitatud, jääb raamat vaid tolmu koguma.

Treeningvahend

Olgugi, et arvad, et sinu arust on teine lodeva kehaga, kui kingid sugulasele hantlid, haavab see ilmselt tema tundeid. Isegi kui ta ise on kaevelnud, et peaks midagi ette võtma, toob selline kink pigem kahju kui kasu.

Eneseabiraamatud

Ei loe, et mingi eneseabiraamat oli sulle tõeliseks teenäitajaks ja said sellest palju tuge. Selline kingitus ütleb: võta end kokku!

Solaariumi kinkekaart

Talvel ongi inimesed kahvatud. Kellegi päevitama saatmine tema jume parandamiseks ei anna sulle plusspunkte. Kõik inimesed ei ole huvitatud grillkana välimusest, jäta nad rahule.

Sõnaraamat

Parim viis kellelegi selgeks teha, et ta sõnavara sarnaneb viieaastase lapsega on see, kui kingid talle sõnaraamatu. Olgem ausad, keegi meist ei istu õhtuti mõnusasti kakaokruusiga diivanil ja ei õpi sõnu pähe.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles