Suurimad vead, mida naised voodis teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armastad oma kaaslast, kuid tunned, et miskipärast läheb seksides vahel midagi nihu. Seksuoloog ja pereterapeut dr. Jane Greeri sõnul teevad naised voodis sageli kolme põhilist viga, kirjutab galtime.com

Viga nr 1: mugavad riided

Naised tahavad sageli kanda neid mugavaid, kuid lohvakaid pükse ja suuri dressikaid. Üks suuremaid seksuaalsuse tapjaid on see, kui abikaasa või elukaaslane näeb sind neis suurtes ja mugavates riietes. Niisiis, kui tahad vürtsitada oma seksielu, heida need kantud riided kõrvale ja vali hoopis mõni seksikas push-up rinnahoidja ja pisikesed püksikud, millega oled ilus ja kütad ta üles.

Viga nr. 2: juhirolli mittevõtmine

Ära oota, et sind tantsima kutsutakse, vaid haara juhiroll ise. See metafoor töötab ka voodis – naised ootavad sageli liiga palju meeste juhtimist, kuid miks mitte teha ise vihjeid seksile? Võta juhiroll endale, haara ohjad ning juhata partner võrgutavalt voodisse. See tekitab palju elevust nii naises kui ka mehes.

Viga nr. 3: kritiseerimine

Kritiseerimist tuleks proovida iga hinna eest vältida! Mitte miski ei riku seksiisu rohkem kui negatiivsete lausete ütlemine – mehele pole vaja pidevalt meelde tuletada, mis sulle EI MEELDI, et ta teeb. Selle asemel ütle parem, mis sulle MEELDIB, ja vaata, kui suure muutuse see kaasa toob.

Kokkuvõtvalt: ütle talle, mis sulle meeldib; kanna seksikaid riideid ning kõige tähtsam – ole ka ise vahel seksi algatajaks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles