Lapsevanemate väikesed saladused

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
lapsevanematel on omad saladused
lapsevanematel on omad saladused Foto: SCANPIX

Lapsed on elu pärlid ja vanemad armastavad oma lapsi üle kõige. See aga ei tähenda, et neil ei võiks olla väikesi saladusi ja hädavalesid, mida oma laste eest varjata, kirjutab babble.com.

Me sööme rämpstoitu, kui te ei vaata

Me jagasime teiega oma keha ja andsime ära iga minuti, mil oleksime tegelikult võinud magada. Me ei saa minna vannituppa ilma, et te kõõluksite uksel. Lisaks on majast saanud üks suur mängutuba. Te olete samuti üle võtnud televiisori ja nüüd tulevad sealt vaid tobedad multifilmid. Me oleme tüdinenud jagamast ja seepärast me ei ütlegi teile, et meil on šokolaadiküpsised kapis. Ei, te ei saa neist ühtegi.

Sööge oma juurvilju.

Issi ei jäänud kogemata diivanile magama

Vahel, kui inimesed on väga väsinud või on neil rasked perioodid, siis nad tülitsevad väikeste rumalate asjade pärast. Näiteks, et kus kingad olema peavad või miks WC-paber otsas on. Tavaliselt on hommikuti tuju parem, eriti kui üks neist on maganud ebamugaval diivanil (tavaliselt isa).

Me viskame minema teie tehtud asju

Jah, see sinu joonistatud paat on väga ilus ja samuti see maja päikesega. Ja ka see kutsu ja kaelakee, mis tehtud nööpidest. Me upume teie mänguasjade ja lelude sisse ning pole võimalik iga väiksemat asja alles hoida. Niisiis – kui sa küsid mu käest, miks su joonistatud pilt on prügikastis ja ma ütlen, et see on suur eksitus, siis tea, et ma valetan.

Sünnitamine on valus kogemus

Me loodame, et sa ei küsi, kuidas lapsed saavad ema kõhtu. Kui sa eeldad, et beebi hüppab nabast välja või kurg ta toob, siis seda uskumust me muutma ei hakka. Kui sa aga tahad teada tõde, siis tea, et sünnitus teeb emale väga-väga haiget ja kui sa oleksid näinud, kuidas see juhtus, teeksid sa kõike, mida ema palub. Elu lõpuni.

Me armastame sind rohkem, kui sa magad

Sa oled nii armas ja vastupandamatu, kui magad vaikselt ja rahulikult. Kõik küsimused ja vingumised on selja taga... Head ööd.

Meil tegelikult pole kuklas silmi

Kuidas me tegelikult teame, et sa võtsid selle mänguasja oma õelt? Ta nutab! Ei, me tegelikult ei näinud oma salasilmapaariga, kuidas sa hiilisid kööki küpsise järele, kuid puru su huultel reetis selle. Meie teadmiste põhjused on selles, et me oleme targad ja me proovisime kunagi samade vahenditega omi vanemaid lollitada. Nende eest me ka ei pääsenud...

Sa kasvad ka ilma piima joomata

Vaatamata sellele, mida me oleme sulle öeldnud, kasvad sa siiski ilusti ka ilma piima joomata ja juurvilju söömata. Siiski, puu-ja juurviljad on sulle head. Kui need on su taldrikul, siis pane need endale suhu, et meie õhtusöök mööduks rahulikumalt. Lisaks hakkavad teised vanemad meid noomima, kui sa sööd kogu aeg seda, mida ise tahad.

Me ei tea, mis peaks juhtuma, kui me kolmeni loeme

Me oleme sama närvis kui sinagi, kui kurjakuulutav loendamine jõuab «kaheni». Nõuab palju vaimset pingutust, et mõelda järsku välja hirmuäratav stsenaarium, nii et palun lihtsalt tee, mida me palume enne maagilise «kolmeni» jõudmist.

Alles siis läheb põnevaks, kui sa magama heidad

Meil on plaanis väike pidu, me joome, me vaatame palju televiisorit, me käime väljas ja me sööme palju kappidesse peidetud toitu. See on lahe. Sina maga ilusasti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles