Naine24.ee lugejate küsimustele vastab nüüd ka perekonnaõiguse ekspert

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna Kivirand.
Hanna Kivirand. Foto: Erakogu

Head lugejad! Meie «Küsi nõu» rubriiki on lisandunud uus ekspert, kes hea meelega teie küsimustele vastab. Hanna Kivirand on õigusbüroo Puurits & Partnerid jurist ning lööb kaasa ka MTÜs Ühendus Isad Eest, mis vaatamata oma nimele aitab nii isasid kui ka emasid õiguslikes suhetes lastega.

Juristitöös ongi Hanna Kivirand spetsialiseerunud peamiselt erinevate perekonnaõiguslike probleemide lahendamisele. Tema käest võib julgelt küsida kõike, mis on seotud lapse hooldusõiguse jagamisega pärast lahkuminekut, suhtlemiskorra kehtestamise ning elatise määramisega lapsele.

Tuletame lisaks meelde, et lugejate küsimustele vastavad meil ka My Fitnessi spordiklubide treener Eva Ottas, SA Väärtustades Elu paarisuhte- ja raseduskriisinõustajad, perekeskuse Sina ja Mina psühholoogid ning SA Innove karjäärispetsialistid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles