Levinumad müüdid meeste kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
müüdid meeste kohta
müüdid meeste kohta Foto: SCANPIX

Müüdid on ühed huvitavad nähtused – nad tulevad eikusagilt, kuid paljud usuvaid neid kui teaduslikult tõestatud fakte. Galtime.com tõi välja müüdid, mida naised meeste kohta usuvad, kuid mis paika ei pea.

Mehed ei austa sind, kui hüppad voodisse esimesel kohtingul

Tõde on see, et pole oluline, mitmendal kohtingul me seksini jõuame. Seks ei võrdu austusega, ära lollita ennast. Iga olukord on erinev ja iga inimene on erinev. Kui tugineda enda soovi asemel teise inimese võimalikele mõtetele sinust, võid saada suure pettumuse osaliseks.

Mehed armastavad tagaajamist

Mehed armastavad koguda julgust, et võõra naisega rääkima minna, riskides seejuures täieliku alandusega. Ei kõla üldse stressirikkalt, eks ole?! NAISED armastavad tagaajamise mänge. Ja miks ka mitte? Olla tagaaetava positsioonis on ju turvaline ning võimalikke kosijaid muudkui tuleb. Asi pole mitte selles, et meestele meeldib naisi taga ajada, vaid nad peavad seda tegema, sest naistele see meeldib.

Mees ei saa seksi soovimata naisega sõber olla

See on väga kuum ja palju arutlust leidnud teema. Idee, et mehed ja naised ei saa olla sõbrad ilma seksuaalse tõmbeta on puhas rämps. Mehed ei teeskle, kui keegi on nende jaoks atraktiivne, kuid seda ei ole kindlasti mitte kõik naised. Muidugi on meestel naissoost sõpru, kellega nad sooviksid magada, kuid sõprade hulgas on ka neid, kes seksuaalselt ei tõmba ja kellega nad ei kujutaks intiimsuhet ette.

Meestele meeldib, kui midagi on jäetud ka kujutlusvõimele

Ütleb kes? Kas meestele meeldib, kuidas naine selles seksikas topis või kitsastes teksades välja näeb? Jah, meeldib. Meestele meeldib vaadata ka naist, kes astub duši alt välja, ümber vaid rätik, kuid olles seksikam kui eales varem.

Muidugi meeldib meestele kujutada ette oma naist selles vallatus sünnipäevakingiks saadud kostüümis, kuid ettekujutamise asemel eelistavad nad alati näha naist selles kostüümis.

Mehed kardavad iseseisvaid naisi

Paljud mehed kardavadki. Aga paljud mehed ei karda ka. See on järjekordne pikki arutelusid näinud teema, kuid üldiselt see pole tõsi.

Ühiskond on loonud meestest visiooni kui «võimaluste pakkujatest» ja meestele see üldjuhul ka meeldib. Mehed ei karda iseseisvate naistega koos olla, pigem häirib neid äng selle suhtes, et nende üle kohut mõistetakse.

Enesekindlad mehed tunnevad oma edukate naiste üle uhkust, mitte ei karda neid. Niisiis on iseseisvate naiste kartuse taga pigem ebakindlad mehed ja kõik selle hirmuga ei nõustu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles