Suhteabinõu: lävi inimestega, kelle suhted on korras

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üldiselt läbivad inimesed elumuutusi gruppidena ning kui sõbrad kohtuvad uute inimestega ja loovad suhteid, siis on ilmselt varsti aeg ka sul kohata kedagi erilist, väidab huffingtonpost.com

Sõprusringis näeb sageli sellist pilti, et kui keegi sõpradest abiellub, järgivad peagi teised tema  eeskuju. Siis sünnib esimesel paaril laps ja varsti hakkavad ka teised järglasi saama.

Arvestades seda laineefekti, ümbritse end inimestega, kel on tugevad ja terved partnerlussuhted. Need suhted kanduvad ka sulle üle.

Pane tähele, kui õnnelikud su sõbrad on. Kui oled ümbritsetud inimestest, kelle suhted ei toimi, siis pead olema ettevaatlik, et sa ei tõmbaks sama dünaamikat ligi.

Kui märkad, et suhet kahjustav käitumine hakkab ka sind mõjutama, siis võiksid aega veeta nendega, kelle suhted oma kaaslasega sulle meeldivad ja keda tahaksid endale eeskujuks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles