Naised, kes mängivad Facebookis mänge, saavad rohkem seksi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ühe hiljutise uuringu tulemused tõestasid, et naised, kes mängivad internetis mänge, saavad rohkem seksi, kirjutab prnewswire.com.

Võib ju tunduda, et inimesed, kes kulutavad oma aega mängude peale, nagu Words With Friends, Farmville ja Mafia Wars on asotsiaalsed ja igavad, kuid antud uuring tõestas vastupidist!

Oktoobris tehtud uurimus tõestas, et 55 protsenti internetipõhiseid mänge harrastavatest inimestest on naised. Veelgi enam - naistel, kes mängivad Facebookis, nutitelefonis ja arvutis mänge, on väga särisev seltskondlik elu ning nad saavad tunduvalt rohkem seksi kui need, kes internetis mänge ei mängi.

Need «veidrad» naised saavad rohkem seksi ja on ka palju sagedamini seotud tõsise suhtega. 64 protsenti võrgus mängivatest naistest on kas abielus või elab partneriga koos. Kümnepalliskaalal (kus 10 tähendas «täiesti rahul») hindas 71 protsenti mängivatest naisest oma praegust suhet kuue või enama palliga.

Arvamused, et internetimängud viivad laiskuse ja passiivsuseni, ei pea paika: uuringus ei ilmnenud mingit märkimisväärset erinevust mängivate ja mittemängivate naiste füüsilise aktiivsuse vahel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles