Kas oled valmis mehega kokku kolima?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuidas teha kindlaks, et oled valmis mehega kokku kolima? Portaal womenshealthmag.com annab nõu, millised küsimused peaks enne kolimist endale esitama.

Statistika näitab, et abielueelne kooelu võib saboteerida pikaajalist armastust. Paarid, kes elavad enne abielu ühe katuse all, lahutavad sagedamini. Kuidas siis kindel olla, et mees on ikka õige?

Esita endale järgnevad küsimused:

Kas oled valmis ootama?

Kui te ei ole pulmapäeva paika pannud, siis ära eelda, et kokkukolimine midagi muudaks. Vaid 40 protsenti neist, kes on 4 kuni 7 aastat koos elanud, abielluvad hiljem. Nii et kui soovid abielluda, pead mehega sellest rääkima. Ära karda, et võid teda sellega eemale tõugata. Varjatud mure võib suhtele palju rohkem kahju teha.

Kuidas ta maksmisega hakkama saab?

Enne üürilepingule allakirjutamist arutage rahaasjad detailselt läbi. Avaldage teineteisele, kes kui palju teenib ja mida maksma peab. Kui teenid näiteks mehest 30 protsenti rohkem, oleks õigem ka 30 protsenti rohkem üüri maksta, selle asemel, et kõik arved julmalt pooleks teha.

Kas oled valmis madinaks?

Kui mesinädalate aeg saab ümber, tulevad teie erinevused rohkem esile ja tekivad ka esimesed suuremad tülid. Ära siis kartma löö, jagelemine aitab sul partnerit paremini tundma õppida ja seeläbi suhet tugevdada.

Kas oled valmis kõike nägema?

Võid avastada, et koos elamine tähendab ka vähem koos veedetud kvaliteetaega. Ära lase romantikal haihtuda. Leppige näiteks kokku, et nädalas üks päev kuulub vaid teile kahele, mil lähete välja. Proovi aeg-ajalt uusi võimalusi oma mehe võrgutamiseks. Näiteks vii talle hommikusöök voodisse, aga kanna ainult põlle.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles