Neli märki, et mees on abieluks valmis

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees ei tee ettepanekut, kui ta ei ole selleks valmis.
Mees ei tee ettepanekut, kui ta ei ole selleks valmis. Foto: SCANPIX

Juhtivad psühholoogid väidavad, et mehe otsust abielluda mõjutab vaid üks asi - mehe enda bioloogiline kell. Geniusbeauty.com kirjutas neljast märgist, mis aitavad naisel aru saada, kas ta mees on pulmadeks valmis.

Spetsialistide meeskond uuris 2500 meest vanuses 17 kuni 70 ja avastas, et mees on valmis altari ette minema vaid teatud kindlal ajal ja kindlasti mitte varem.

Esimeseks näitajaks on see, kui mees ei taha enam nii väga käia oma lemmikbaaris, klubis või mujal, kus talle varem meeldis oma vaba aega veeta.

Teiseks näitajaks on majanduslik iseseisvus. Enamikule meestest on püsiv sissetulek pere loomise aluseks. Kui mees ei suuda ise oma arveid tasuda, siis vaevalt soovib ta endale naise näol kohustusi juurde võtta.

Kolmandaks kinnituseks, et mees on naitumiseks valmis, on nähtav soov saada isaks. Seda on lihtne märgata, kui mees mängib teiste lastega.

Neljandaks näitajaks on mehe käitumine abikaasana. Näiteks see, kui ta teeb ühise elu plaane ja tutvustab naist oma perele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles