Kõige tobedamad asjad, mis meestele meeldivad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed võivad ju teha meie elu palju ilusamaks ja armastusväärsemaks, kuid samas on nende puhul palju sellist, mida on raske mõista. 

Collegecandy.com tegi kokkuvõtte kümnest tobedast asjast, mis meestele meeldivad. 

10. Fantaasiamängud

«Hei, mees, kuidas su meeskonnal läheb?» Võid ju mõelda, et ehk tüüp ongi seotud mõne ägeda sporditiimiga, kus saadakse nädalas paar korda kokku, et ühiselt sporti teha. Tundub seksikas, eks ole? Vale.

Nad hoopis istuvad arvuti taga, vahivad pingsalt ekraani ja loovad seal endale virtuaalsed spordimeeskonnad. See ongi kogu lugu.

9. Kiirtoit

Burger siin, pitsa seal – see on meeste jaoks täiesti normaalne. Me oleme kõik mingil hetkel söönud kiirtoitu ja saame armastusest selle  vastu ehk isegi aru, aga kui süüa rämpstoitu iga päev ning seejärel kurta kehakaalu tõusu pärast, mida mees kuidagi ei suuda maha raputada, siis see väljendab lihtsalt nende rumalust.

8. Tõsielusarjad

Hea küll, naised armastavad ka erinevaid seriaale («Seks ja linn»«Meeleheitel koduperenaised»jne), kuid arva ära, kes võib päevad läbi vaadata tobedaid tõsielusarju? Kindlasti mitte naised....

7. Pühapäevane jalgpall.... mis kestab terve päeva

Paljud naised armastavad jalgpalli. On tore, kui kogu sõpruskond koguneb koos teleri ette, et üheskoos kaasa elada lemmikmeeskonna mängule. Vähem tore on aga see, kui ühest jalkamängust kujuneb päev läbi teleri ees istumine.

Kui mäng algab kell neli, siis tuleb paar tundi enne seda juba teleka ees olla, sest toimub sissejuhatus, ning pärast mängu peab samuti mõned tunnid veel ekraani vahtima, sest tehakse kokkuvõtet ja näidatakse mängu parimaid hetki.

6. Pokker

Ärge saage valesti aru, kaardimängud on toredad. Naistel ei ole midagi pokkeri mängimise vastu. Mis on aga tobe, on meeste tundidepikkune laua taga istumine, kogu rahakoti tühjendamine ja see, et lõpuks on laual juba korteri- ja autovõtmed. Mis sai sõbralikust ja väikesest pokkeriringist? See, et mehed mängivad kergelt maha kogu oma raha ega mõtle millelegi, on lihtsalt rumal.

5. Autod

Meie, naised, hindame ilusat autot, kui mõnda näeme. Me isegi elame meeste kommentaaridele kaasa («Jah, need veljed on tõesti ilusad»). Aga see hullumeelne kinnisidee, mis meestel autode suhtes on, on absurdne.

Kui mõni üliäge sportauto juhtumisi peaks mööda sõitma, siis halvab see mehe rääkimisvõime, kõndimise ja ükskõik, mis tegevuse jätkamine. Nad muutuvad ilastavateks ja kohmakateks väikesteks lasteks. On 21. sajand. Uhkeid autosid on igal pool. Harjuge sellega!

4. Tossud

Mehed nöökavad naisi, kes kannavad ebamugavaid kingi, kuid me ei saa jälle aru nende räpaste ketside armastusest. Tõsiselt, kas mehed peavad neid kandma alati, isegi õhtusöögile minnes? Just nagu oleksid nad äsja tulnud korvpalliplatsilt...

Võib-olla me tõesti paneme end vahel liiga uhkelt riidesse, kuid see on parem, kui riietuda liiga tavaliselt. Eriti teatud olukordades (kirikud, perekondlikud õhtusöögid jne).

3. Avalik peeretamine

Me ei hakka siin ajama teemat, mille kohaselt tüdrukud-on-ilusad-ja-kunagi-ei-peereta. Jah, ka meil on gaasid ja me laseme neid välja. Ebaviisakas on aga, kui kutid teevad seda avalikus kohas ja valjult, vahel üksteist lausa õnnitledes ning arvates, et see on naljakas.

Mis on naljakat väikese restorani täitmises oma rõveda haisuga? Naised ei saa kunagi aru meeste peeretamisest kui nende mehisuse näitajast.

2. Filmide tsiteerimine

Jah, see oli naljakas lause.... selle filmi sees. Aga filmide tsiteerimine 1) ei ole naljakas ja 2) ei avalda muljet. Mehed armastavad filme tsiteerida ja kulmu kortsutada iga kord, kui keegi ei saa aru suvalise filmi suvalise stseeni suvalise lause tähendusest.

1. Kõige võistluseks pööramine

On arusaadav, kui võisteldakse spordis, kehalises ja intelligentsuse tasemes. Isegi naistele meeldib minna vahel natuke hulluks spordivõistlustel. Mehed aga pööravad iga väiksemagi asja võistluseks, sest kindlasti on vaja kogu aeg võita. «Ma suudan trükkida kiiremini kui sina ja ma tean rohkem Will Ferrelli filmide tsitaate. Voh!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles