Miks naised eelistavad pahasid poisse?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
mõned naised eelistavad häid, teised halbu mehi.
mõned naised eelistavad häid, teised halbu mehi. Foto: SCANPIX

Me kõik oleme kuulnud «toreda kuti» müüdist, eksole? Selle müüdi kohaselt eelistavad naised pahasid poisse headele. 

Shine.yahoo.com tõi välja põhjused, miks see nii on.

Hea mees tundub olevat liiga hea, et olla tõsi

«Head poisid» näevad välja väga usaldusväärsed ning sageli ongi nii, et mida usaldusväärsem mees välja näeb, seda raskem on naistel teda usaldada. Tekib kartus, et mees ei ole ikkagi nii hea ja õilis, kui ta välja paistab.

Eriti pärast kohtinguid igasuguste jobudega võtab see naisel tihtipeale aega, enne kui ta hakkab uskuma, et «hea poiss» on ka päriselt usaldusväärne. 

Pahad poisid hoolivad endast ning see paneb meid mõtlema, et nad hoolivad ka meist

Suhtes ei ole see omadus alati just hea asi. Kuigi, ajal, mil «head poisid» ootavad tüdruku kohtama kutsumiseks õiget aega, lähevad «pahad poisid» lihtsalt nende juurde ja ütlevad, mida nad tahavad – teda.

Selline käitumine pole just täiuslik suhtematerjal, kuid vähemalt on kergem aru saada, mida noormees mõtleb ja tahab.

Head kutid on turvalised, pahad poisid ei ole - naistele aga meeldivad väljakutsed

Ajal, mil headel ja turvalistel meestel on korralikud pangaarved ja stabiilne töökoht, astuvad pahad poisid vastu väljakutsetele. Ja mõned naised armastavad väljakutseid.

Mõned naised kardavad lähedust ning pahad poisid tahavad harva tõeliselt lähedaseks saada

Mõned naised on saanud haiget ja seeõttu kardavad lähedust partnersuhetes kui püssipauku. Kui neiu kohtab «paha poissi», siis pole tal mõtteski, et too hakkaks rääkima abielust või pikaajalisest suhtest.

Naisel võib olla madal enesehinnang

Kui naisel on madal enesehinnang, siis võib tal olla raske hakkama saada heasüdamliku mehega, kes kohtleb teda väga hästi. Paha poiss võib teda aga kohelda nii nagu naine ennastki kohtleb – halvasti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles