Kuulsuste eratreenerite soovitused jõuludeks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Soovid teada, mis nõuandeid annavad Lady Gaga, Rihanna, Jennifer Lopezi ja paljude teiste kuulsuste eratreenerid neile algavateks pühadeks? 

Shine.yahoo.com avalikustas need!

Bobby Strom, töötanud staaridega nagu Jessica Biel, Britney Spears, Ryan Reynolds ja Blake Lively.

Luba endale üks sööming nädalas. Jõululõuna on üks söögikord, mitte kolm päeva järjest kestev söömine. Selleks üheks lõunaks ütle endale – ma võtan mõned magusad pirukad, natuke kõrvitsakooki ja kartuleid. Ongi kõik!

Selle asemel, et päev läbi igasugu jama süüa, mõtle parem – kas antud toit on neid kaloreid väärt? Mõni uus koogitükike ehk on, aga kausitäis soolakõrsikuid pole väärt vaeva, mida saadud kalorite kulutamiseks nägema pead.

Gunnar Peterson, töötanud Kim Kardashian’ga, Sofia Vergara’ga ja Jennifer Lopez’ga.

Otsi endale mõni sõber, kellega koos jõulude ajal trennis käia, sest üksi on alati vähem motivatsiooni diivanilt tõusta ja end treeningsaali vedada.

Ärka hommikuti tund või pool varem, et öösel ei tekiks liiga hilja üleval olemisest tulenevat ülesöömist. Mõtteviis on samuti äärmiselt oluline. Veena end, et sa ei võta jõulude ajal kaalus juurde.

Harley Pasternak, töötanud staaridega nagu Lady Gaga, Megan Fox, Katy Perry ja Rihanna

Kui oled jõulupeole minemas, siis pargi oma auto võimalikult kaugele ning kõnni mõlemad suunad jalgsi! Kui peosöök on serveeritud Rootsi lauana, siis ära lao taldrikut kuhjani täis, vaid käi asju võtmas ükshaaval.

Alusta alati juurviljadega. Seejärel mine võta liha. Kui sööd aeglasemalt ja neelatad rohkem, tunned kiiremini täiskõhutunnet ning tagasi buffet-lauale lähenedes võtad vähem toitu. Pärast sööki harrasta itaallaste lemmikut passeggiata’t ehk jaluta naabruskonnas.

Mandy Ingber, joogaõpetaja, kes on töötanud koos Jennifer Anistoni ja Helen Hunt’ga

Minu vähenõudlik trikk on süüa ainult kodutoite. See välistab suure hulga pakendatud maiustusi. Samuti räägi endaga positiivsel toonil ning saa paremaks asjades, mida teed hästi. Ära keskendu koogikesele, mida sõid eile.

Keskendu hoopis faktile, et tegid täna pool tundi kardiotrenni. Kirjuta üles asjad, mida sa teed hästi – näiteks sugulaste külastamine või peolt varakult lahkumine, et saaksid hommikuti vara üles ärgata ja mediteerida.

Andrea Orbeck, fitnessguru, kes on töötanud koos Heidi Klumi ja paljude Victoria’s Secretsi modellidega

Õpi oma menüüd muutma, osteks näiteks vahu- või hapukoore asemel maitsestamata jogurtit. Kui küpsetatava toidu retsept nõuab võid, lõika 1/3 võid ja ülejäänud osana kasuta hoopis õunapüreed. Hoidu konservidest ja valge jahu asemel kasuta toitudes täisteralisi allikaid, et saaksid natukenegi kiudaineid. Tee mitut asja korraga ning alusta päeva 50 kükiga.

Sue Molnar, töötanud koos staaridega nagu Kelly Ripa, Jessica Alba ja Chelsea Clinton

Mõtle ennetavalt. Selle asemel, et toitu näost sisse ajada ja seejärel meeleheitlikult jõusaalis vehkida, käi trennis juba enne sööma asumist. See kiirendab su ainevahetust. Kui teed igal pühadeaegsel hommikul tunnike väga energilist trenni, premeerid end sellega, et võid süüa mida tahad ja oled ka süümepiinadest vaba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles