Ülekaalulisi naisi on lihtne seksi nimel ära kasutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka ülekaaluline naine on kaunis ja tal on õigus viisakale kohtlemisele.
Ka ülekaaluline naine on kaunis ja tal on õigus viisakale kohtlemisele. Foto: SCANPIX

Psühholoog Pamela Madsen kirjutas portaalis psychologytoday.com, et on ilmnenud uus õel nähtus: mehed kasutavad ülekaaluliste naiste ebakindlust kerge seksi nimel ära.

Paljud paksud naised arvavad, et nad ei ole väärt valima või veelgi hullem - pole väärt, et olla armastatud. See on tingitud tohutust ebakindlusest oma ülekaalu pärast ja loomulikust tähelepanuvajadusest.

Kõvasti ülekaalulised naised ei julge sageli oma soovidest üldse rääkidagi. Neil on tunne, et nad peaksid olema tänulikud igasuguse tähelepanu eest. Isegi kui on tegemist mehega, kes neid tegelikult ei ahvatle.

See teeb paksud naised väga haavatavaks ja seksuaalse ärakasutamise kergeks ohvriks. Ka paljud mehed eeldavad, et paks naine peabki tänulik olema, et teda üldse tahetakse. Ameerikas on see üha sagedasem nähtus - on mehi, kes jahivadki seksi nimel tüsedaid või inetuid naisi.

Ebakindlal naisel on raske eristada õelat ärakasutajat sellest, kes tunneb tema vastu siirast külgetõmmet. Kogukad naised peaksid endale teadvustama, et neile ligitikkuvad mehed ei tee neile teenet.

On siiski palju ka neid mehi, kellele meeldivadki kurvikad naised. Selleks, et kerge saagi jahtijaid eraldada tõsise plaaniga mehepoegadest, tuleks seksist uue suhte alguses esialgu hoiduda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles