Kümme võimalust, kuidas talvel raha säästvalt romantiline olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilmad lähevad külmemaks ja romantilised jalutuskäigud ei pruugi enam nii hästi kallimale peale minna. Psychologytoday.com pakub nippe, kuidas talvel paarisuhtesse romantikat tuua, selleks suuri rahasummasid kulutamata.

1. Külastage väikest restorani, kus on kamin. Klaasist veinist ja eelroast piisab, et end hästi tunda. Nautige teineteise seltsi, flirtige ja tundke rõõmu koosolemisest.

2. Tantsige kodus. Õppige seltskonnatantse ja harjutage kodus näiteks tangot. Selles on midagi erilist, kui hoiate üksteiselt ümbert kinni ja südamed on lähestikku. Nii ei hakka kindlasti külm.

3. Käige kohalikus kohvikus. Jagage koogikest, kuulake luulet või võtke osa sellest, mis seal parasjagu pakutakse. Võite ka niisama end teineteise kaisus mugavalt tunda ja lasta ülejäänud maailmal kaugele hajuda.

4. Tehke koos trenni. Koosveedetud aeg on suhtele hea, aga koos treenimine on hea ka tervisele. Minge koos ujuma või jõusaali, see võib olla vägagi huvitav kogemus.

5. Muutke kiirtoidurestoran romantiliseks. Kui saate kokku, et kiire burger haugata, võta kaasa väike laudlina ja küünal. See kõlab ehk tobedalt, aga proovi järgi. Romantika kiirtoidu kõrvale võib olla väga lõbus.

6. Mängige lauamänge. Mängud hoiavad mõistuse teravana ja väike sõbralik konkurents võib suhtesse vürtsi tuua.

7. Tõstke magamistoa mööbel ringi. Looge ise veidi romantikat ja seadke tuba nii, nagu see oleks teie fantaasia peidupaik. Ka lihtsate vahenditega saab ruumist luua imelise muinasmaa, tuleb vaid loovus käiku lasta.

8. Masseerige teineteist. Kui partner on veidi häbelik, siis võid alustada käte ja jalgade masseerimisest ja liikuda vaikselt edasi intiimsemate kehaosade poole. See on täiesti tasuta, armuküllane, pea kõik oskavad seda teha ja kõik naudivad seda.

9. Tehke kaminasse tuli, keetke kakaod ja rääkige üksteisele lugusid. Telekas ja muusika pange kinni, las kõlada vaid teie mahedad hääled. Lase partneril jutustada lugusid oma minevikust.

10. Minge koertega jalutama. Võtke kuum jook ja tekk kaasa. Koerad saavad külmas energiat juurde ja vaadates nende hullamist võib endalegi sama soov peale tulla.

Kuumad kohtingud külmal ajal panevad kallima naeratama ja soojendavad kogu suhet. Kui sealjuures saab ka raha kokku hoida, on see vaid boonuseks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles