Kõige tobedamad vabandused suhte lõpetamiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Me kõik oleme kedagi maha jätnud või mahajätja rollis olnud. Mõned lahkumineku põhjused on loogilised ja mõistlikud, teised aga jaburad!

 Yourtango.com tegi nimekirja tobedatest partneri mahajätmise vabandustest.

«Ma olen toimiva suhte jaoks liiga hõivatud»

Kui noormees tõesti soovib sinuga koos olla, siis olgu ta nii hõivatud kui tahes – aega leiab ta kindlasti. Või siis ta võtab sinu jaoks aega! Teie suhte alguses oli tal aega tulla lõunale või õhtul baaris kokku saada? Tal oli aega, et külastada koos sinuga mõnd näitust või filmiseanssi, aga nüüd pole tal enam aega, et luua korralik suhe?

«Asi pole sinus, asi on minus»

Tunnistage ausalt – kes pole seda vabandust kasutanud?! Mida selle lausega tegelikult öelda tahetakse, on tõsiasi, et asi on just sinus. Mis iganes see põhjus siis ka pole, sinu aeg temaga on läbi saamas.

«Ma ei saa sulle pakkuda kõike seda, mida väärid!»

See on ilus ja poeetiline mahajätmise lause. Tundub, nagu partner oleks piinatud hingevaevast, kuna ta ei suuda sulle pakkuda seda, mida tõeliselt väärid, ja seetõttu teeb raske ohverduse – laseb sul minna, et saaksid leida oma tõelise printsi.

Kuigi selline lause võib tõene olla vaid filmides, kõlab see mehe suust siiski õilsa ja armsana. Ta käitub ju ikkagi sinu enda heaolu arvestades! Tõde on aga see, et ta ei pea end sinu uuest kutist sugugi halvemaks ning lihtsalt ei julge sulle tõelisi mahajätmise põhjusi öelda.

«Ma ei ole suhteks valmis»

Tundub ju siiras lause, aga mida ta tegelikult öelda tahab, on «ma ei ole valmis suhteks sinuga». Oled kunagi käinud inimesega, kes ütleb sulle, et ta pole suhteks valmis, aga neli kuud pärast teie lahkuminekut on uue naisega kihlatud? Irooniline, kas pole.

Hajutamine

See ei ole päris vabandus, vaid pigem tüüpiline viis, kuidas suhet lõpetada. Telefonikõned muutuvad üha lühemaks, sõnumeid saadetakse üha harvemini ning kokkusaamine tuleb viimasel hetkel tühistada, sest «midagi tuli vahele». Ühel hetkel tajuvad mõlemad partnerid, et suhe on kadumas, emotsioonid hajunud ning huvi teineteise vastu lahtunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles