Parimad viisid romantilise hommiku veetmiseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Käes on jälle hommik ning tahaks kallimaga päeva eriliselt alustada? Sa ei pea ootama sünnipäeva, sõbrapäeva või mõnd muud erilist sündmust, et alustada hommikut romantilisemalt kui muidu. 

Tutvu portaali healthandbeauty.com nõuannetega!

Roosiõis hommikusöögiga

Poisid, isegi kui teil ei tule toidutegemine hästi välja, on roosiõis taldriku juures võti iga tüdruku südamesse. Rösti võisai, määri sinna peale šokolaadikreemi ning vala klaasi tema lemmikjooki ja toitu voodisse viies haara kaasa ka vaas roosiga. Isegi, kui talle toit ei maitse, siis roosi ei unusta ta iial.

Seksikas kokkamistund

Valmistage hommikusöök koos! Naised – kasutage seda võtet selleks, et oma kallimat köögi- ja toidumaailmas natuke harida. Kui olete mõlemad alles mõnusalt unised ja oma nappides ööriietes, võib maitsva söögi valmistamine olla lõbus ja energiat andev. Nautige valminud toitu voodis, mis on kui kirss tordi peal!

Hommikusöök rõdul

Veeda natuke aega toitu tehes ja natuke aega oma rõdu koristades ning saad suurepärase tulemuse – hommikusöök rõdul! Kuigi lauad ja toolid on mugavad, siis veel mõnusam võib olla istuda patjade peal, koos rahuliku muusika ja hea toiduga. Proovi seda ka talvel, mil õues on miinuskraadid. Kuum kakao, hea kaaslane ja paks tekk ümber keha tekitavad eriti romantilise õhustiku.

Hommikusöök kodust väljas

Voodis või rõdul on päeva ju tore alustada, aga miks mitte – eriti puhkuse ajal – võtta kätte ja süüa hommikust hoopis pargis pikniku pidades või rannarestoranis kaunist vaadet nautides? Võtke oma partneriga aega ja alustage päeva erilisemalt ning romantilisemalt kui muidu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles