Muuda oma jalad õige riietusega pikemaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
foto on illustreeriv.
foto on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Pikad ja sihvakad jalad on iga naise unistus. Õnneks on tänapäeval tohutult võimalusi, kuidas riietuse ja jalanõudega saab jalad visuaalselt pikemaks teha, kirjutab millionlooks.com.

Kõrged kontsad

Kõrged kontsad on esimene asi, mis tuleb pikkadele jalgadele mõeldes meelde. Kontsad pikendavad jalgu, teevad need peenemaks ja muudavad sind pikemaks. Väldi tömbi otsaga kingi ning vali parem pika ninaga jalavarjud, sest nii ei lõppe su jalad nõnda järsku, vaid on ilusti väljaulatuvad.

Kõrged kontsad võivad olla äärmiselt seksikad, kuid igapäevaseks kandmiseks vali pigem natuke madalamad. Ka need pikendavad jalgu!

Sukad

Nüüd räägime sukkadest ja sukkpükstest. Sukkpüksid muudavad jalad pehmeks ja kenaks. Mustad läbipaistmatud sukad ja sukkpüksid teevad jalad pikemaks ja peenemaks ning näevad kleitide ja lühikeste pükstega eriti head välja. Sukkpüksid ja kõrged kontsad on hea kombinatsioon – kasuta seda, et muuta jalad veelgi pikemaks ja kadestusväärsemaks.

Kõrge piht + mini 

Lühikesed püksid ja seelikud kõrge pihaosaga on moes ning lähedalt vaadates näed, et see lisab su jalgade pikkusesse mitu visuaalset sentimeetrit! Eriti veel, kui kannad neid kontsadega. Riietuse tasakaalustamiseks võid kanda neid pikemate pluusidega. Kõrge vöökohaga püksid muudavad jalad samuti pikemaks.

Kitsad teksad

Kitsad teksad sobivad hästi väikestele naistele, kes on küll saledad, kuid liiga lühikesed. Kitsad ehk skinny-lõikega teksad annavad mitu sentimeetrit pikkusele juurde. Ka loovad kitsad teksad mulje, et su jalad on peenemad.

Värvid ja mustrid

Ühevärvilised riided on parimad, kui soovid näida kõhnem ja pikem. Vertikaalsed jooned ja detailid on samuti head, kuid väldi volte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles