Kas 95 partnerit on palju või vähe?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mis tunne sul oleks, kui saad teada, et su uuel kallimal on olnud 95 sekspartnerit? On see pigem hea (milline kogemus!)  või halb (milline ringitõmbaja!)?

Naine24.ee’ga jagas avameelselt oma sekspartnerite arvu ja mõtteid seksi kohta 25-aastane Indrek, kes kaotas süütuse, kui ta oli 16. Praeguseks on tal olnud 95-96 erinevat partnerit ning nii täpselt teab ta seda numbrit, sest on need kõik järgemööda üle lugenud.

«Tõenäoliselt on isegi rohkem, sest paar korda on lugemine sassi läinud. Aga mul ei ole nimed kirjas, ma pean lihtsalt numbrite üle arvet. Kui aus olla, pole mul umbes pooled nimed enam meeles ning osasid ei tunneks tänaval vist äragi,» sõnas Indrek naljatledes.

Kuni 19. eluaastani oli tal partnereid olnud vaid käputäis, aga siis tuli muutus, mis tõi naised ja seksi igapäevaellu. Seda, et ta on väljas ainult seksi peal, on Indreku sõnul juhtunud üliharva ja selleks peab ta umbes kuu kuival olema.

Lootusetu romantik, kes armastab seksi

«Ma võtan naisi kui inimesi ja seks on hea ning meeldiv tegevus. Ma ei pane sellele mingit erilist rõhku ega tähtsust,» ütles noormees, kuid tunnistas, et on tegelikult suur romantik.

«Ma ei tea, miks inimesed alati arvavad, et romantikutel ei tohi olla hea ja vaheldusrikas suguelu. Jah, ma ootan oma õiget ja ma tean, et ta tuleb ühel hetkel, aga see ei tähenda, et ma peaks teda oodates kuival olema!»

Kõige pikem suhe on tal olnud kaks ja pool aastat ning sel ajal ta oma väljavalitut ei petnud. Kõik naised, kes on tahtnud teada Indreku partnerite arvu, on seda teada ka saanud. «Ma ei usu eriti valetamisse ja ma ise ei valeta kunagi. Naised on tavaliselt minu seksisõprade arvu kuuldes üllatunud, negatiivsed ja umbusklikud. Ma tean, et targem oleks oma suu kinni hoida, aga nagu ma ütlesin – ma ei usu valetamisse!» on Indrek põhimõttekindel.

Kuigi oma naise partnerite arvu tahab ta teada, siis selle põhjal mingit hinnangut ta ei anna. «Süütusesse suhtun ma ettevaatlikult, sest kui naine pole just tohutu loomulik talent, siis tuleb teda pikalt välja õpetada!»

Käis peenisega iluopil

Naisi on mehel olnud palju ning kindlasti paljudele neist on ta ka haiget teinud, siis üldiselt arvab Indrek, et on rohkem korvi saanud kui enamik meestest. «Ning pigem olen mina see haigetsaaja, sest nagu ma ütlesin – ma olen lootusetu romantik ja kannan südant käise peal nagu öeldakse.»

Kui seksida nii palju ja nõnda erinevate inimestega, siis tuleb ette ka väga ekstreemseid kohti. «Kõige hullumeelsemad kohad on vast mõned riietuskabiinid poodides või ükskord laevakajutis, kus ümberringi magas kolm minu jaoks võõrast inimest. Korra olen laeva peal avalikult liftis suuseksi saanud ja ükskord Saksamaal ühes baaris peale sulgemist baarileti taga ja peal,» ütles ta ning lisas, et näiteks autos pole ta seksinud.

Lisaks hullumeelsetele kohtadele on Indrek teinud endaga ka Eestis üsna tavapäratut asja – ta on peenisega iluopil käinud. «Olin selle peale juba ammu mõelnud, sest minu jaoks on piisavalt oluline, et teine pool oleks rahul ja et ma oleks hea partner!»

Nõnda viiski elu ta sinnamaani, et kevadel käis mees ümberlõikamisel. «Niimoodi näeb see parem välja, on puhtab ja seks on mõnusam nii naisel kui mul. Mõni naine ütleb, et suurt vahet pole, mõni aga kiidab taevani!»

Seksib mees alati kondoomiga ning käib ka regulaarselt arsti juures end kontrollimas. «Isegi püsivamates suhetes pole mul neiut olnud, kes oleks pillide peal ja kellega võiks ilma seksida. Kokku olen kogu elu jooksul vist kolm korda ilma kondoomita seksinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles