Noor naine: mida erilisem on mees, seda kauem tuleks seksiga oodata

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seks on ühelt poolt füüsilise tungi rahuldamine, teiselt poolt aga intiimne ja emotsiooniderikas tegevus. 22-aastane Sigrid eelistab füüsilisele rahuldusele tundeid.

«Vahekord on minu jaoks väga intiimne ja oluline kahe inimese vahelistes suhetes. Ma arvan, et esimese kohtingu järel armatsemine on liigne rutakus,» sõnas Sigrid kindlalt. Tema arvates on kõige olulisem vaimse sideme olemasolu, mis ei teki esimese kohtingu jooksul.

«Leian, et mida erilisem on minu jaoks vastassoo esindaja, seda kauem võiks oodata ühise teki alla minekuga!» Sigridi sõnul avalikult naised omavahel ei räägi, kes kellega ja kui palju seksinud on, sest paraku kipub ikka olema nii, et kui naine esimesel kohtingul mehega ühte heidab, peetakse teda kergemeelseks. «Aga kui mees nii käitub, siis räägitakse tõelisest südametemurdjast. Samasugune on ka partnerite arvu kohta käiv arusaam.»

Seksuaalvahekorda astumine sõltub tema arvates paljuski ka naise enesekindlusest – mida julgem ja endaga rahulolevam naine, seda kauem ta valib, kellega neid erilisi hetki jagab. «Instiktiivselt on see mänguline jaht ja mida kauem tagaajamine kestab, seda põnevamaks jaht kujuneb. Seetõttu polegi niivõrd oluline, kes kelle järgi ootama peab.»

Voodisse minek on mõlema osapoole ühine otsus ja täiesti normaalne jätk suhete arengus. Tagantjärgi kahetseda pole tema arvates mõtet ühtki vahekorda, mis on olnud mõlema osapoole ühine soov.

Sigridi enda neli aastat kestnud suhe tekkiski paljuski seetõttu, et kolm kuud suhte alguses oli väga mänguline. «Meil oli selline mänguline periood, kus ma seksini asjal minna ei lasknud,» kirjeldas ta.

Siiski on tema arvates pigem naine see, kes vahekorrale käe ette paneb. Tihti peab korralikult pingutama, et meest ohjeldada suudaks. «Neil on keeruline taluda äraütlemist. Minu jaoks näitab see aga mehe sisemist tugevust ja pühendumust.»

Kuigi Sigridil on olnud ka üheöösuhteid, siis nendest ei ole tal kunagi tekkinud midagi tõsisemat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles