Vallaline naine: ühiskondlikud seksuaalnormid mind ei takista

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meile oma seksuaalelust vabalt ja vahetult rääkinud Sigrid (nimi muudetud, 35) tõdes, et talle lihtsalt väga meeldib seks ja ta ei taha end piirata paljude ühiskondlike reeglitega. 

Naine selgitas: «Nii peaks ma end ilma jätma millestki heast pelgalt seetõttu, et keegi peab mind siis litsakaks. Las peab, ma pole vastu,» ütles ta.

Kuid millal oleks Sigridi arvates õige aeg uue partneriga voodisse minna? «Siis, kui õige tunne on peal. Seda ei saa mõõta päevade või kuude või kohtingute arvuga,» arvas ta.

Ta lisas: «Inimese aju otsustab väidetavalt väga lühikese aja jooksul vastaspoole seksuaalse atraktiivsuse. Mina küll tean juba ühe minuti jooksul pärast meesterahva nägemist, kas ma sooviksin temaga voodisse minna või mitte.»

Sigridit ei häiri ka mõte, et keegi võiks teda seetõttu kerglaseks pidada. «Seega mina ikka lähen seda teed, et kui mina tahan seksida, siis lähen ja seksin. Mind ei häiri absoluutselt teiste arvamus,» nentis ta. «Ma ei saa nii tühja asja pärast end meeldivast kogemusest ilma jätta.»

Oma partnerite arvu ei osanud Sigrid täpselt nimetada, sest ta on olnud vallaline juba mitu aastat ja enda sõnul seetõttu ka paratamatult rohkemate meestega kokku puutunud. «Üle viiekümne on see number kindlasti, võimalik, et ka üle kuuekümne, kes see ikka neid kokku loeb…» meenutas ta. «Äkki isegi üle kaheksakümne,» lisas ta naerdes.

Küsimuse peale, et kas seksuaalpartnerite arv näitab ka midagi partneri kohta, kostis Sigrid: «Eks see number näitab, kui kergelt keegi oma püksid jalast viskab. Mind eriti ei huvita, kui palju kellelgi partnereid on olnud. See arv ei pruugi tagada kvaliteetset seksi,» avaldas ta arvamust.

Kui aga uus partner tunnistaks, et on süütu, siis jahmataks see naise sõnul teda kindlasti. «Hakkad kohe mõtlema, et jumal küll, mis tal viga on? Kuidas ta oma elu elanud on? Mis seal veel peidus võib olla?» rääkis naine. Ta lisas: «Ja siis on järgmine mõte, et vaene mees, kui paljust ta end ilma on jätnud…»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles