Noormees: ma respekteerin naisi, kes on nõus seksiga ootama!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
millal oleks õige aeg voodisse minna?
millal oleks õige aeg voodisse minna? Foto: SCANPIX

Kuigi seksini peaks jõudma siis, kui mõlemad osapooled selleks valmis on, arvas Mikk (22), et tavaliselt otsustab naine, millal voodisse minnakse.

Mikk ise  on valmis juba esimest kohtingut voodis lõpetama ning ootama tema hinnangul ei peaks. «Ma olen ju mees, me kõik oleme valmis kohe voodisse minema!»

Samas tunnistas ta, et kuigi esimesel kohtingul kohe seksi saada on hea, võib see hiljem naise suhtes kahtlusi tekkida küll. «Tol hetkel on ju tore, et ta oli nõus kohe voodisse hüppama, kuid sellele hiljem mõeldes pole see siiski väga hea näitaja. Ma respekteerin naisi, kes on nõus ootama!»

Ise on Mikk nõus ootama mõistlikkuse piires – aasta on liiga pikk, kolm kuud aga kannatab ära. «Vabalt võin oodata paar kuud, kui vaja ja kui inimene meeldib, aga ma siiamaani olen kõik suutnud ümber veenda,» ütles ta. Tema sõnul on kohe seksini jõudmise märksõnaks mehelik šarm.

«Inimene suudab saavutada kõike, kui ta seda piisavalt tahab. Seega tuleb olla ka selles osas sihikindel ja kasutada psühholoogilisi võtteid,» õpetas noormees ja ütles naljaviluks, et kõik mehed peaksid vaatama seriaali «How I met your mother».

Partnerite arv ja seksi kvaliteet ei ole aga Miku arvates omavahel seotud. «Iga inimene on erinev ja ka kogemused on erinevad. Kui ühel on olnud kümme partnerit ja teisel 20, siis see ei tähenda veel, et seks on tänu kogemusele hea. Hea seks põhineb vastastikusel telepaatial ja kehade lugemise oskusel!»

Mikk nõustus, et iga kogemus arendab neid omadusi, kuid see ei tähenda tema hinnangul veel seda, et mida rohkem partnereid on olnud, seda parem inimene voodis on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles