Noormees: seks on nagu hea söök või trenn

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui üldlevinud arvamuse kohaselt pole uue partneriga liiga kiiresti voodisse jõudmine kuigi hea märk, siis Alar (24) ei saa aru, miks peaks seksiga ootama - eriti veel, kui mõlemad seda tahavad. «Seks on nagu hea söök või trenn või uni pärast pikka ärkvelolekut.»

Seks on seks, see on loomulik osa me elust ning kui mõlemad osapooled tunnevad, et neil on teineteise vastu füüsiline tõmme – kas või pärast esimest kohtingut -, siis ei näe Alar mitte mingit põhjust ootamiseks.

«Seks on üks fundamentaalsetest rõõmudest elus, ei rohkem ega vähem!» Kui partner mingil põhjusel soovib oodata, võib seda muidugi teha, aga mitte eriti kaua, leidis noormees. «Mina tõesti ei näe põhjust selle asjaga venitamiseks. Sa kas tahad või ei taha ja ongi kõik, ootamine ei muuda midagi.»

Alari hinnangul on täiesti okei minna voodisse isegi esimesel kohtingul ning vahel ei pea teineteise nimesidki teadma. Ehkki kaitsevahendeid ei tohi muidugi kunagi unustada, rõhutas ta.

«Seks on lihtsalt füüsiline toiming, mis pakub naudingut ja muud ei midagi. See küsimus on umbes sama, et me võime oma partneriga koos väljas söömas käia, aga me ei tohi tellida midagi, mille sees on kirsstomatid enne 17ndat kohtingut,» tõi Alar näite, kuid siiski rõhutas: «Ma ei väida, et seks ei oleks parem, kui sa oled teist pikalt tundma õppinud ja on sügavad tunded!»

Naiste vastu, kes on nõus juba esimesel kohtingul voodisse minema, Alaril mingit erilist hoiakut pole. «Kui inimene tunnistab, et ta naudib seksi sellisena nagu see on, siis ma olen kahe käega selle poolt. Mul on hoiak pigem silmakirjalike inimeste vastu, kes selle koha pealt valetavad.

Mis puudutab seda, et kaks nädalat kätte ei anna, siis seksiga pole seal mingit pistmist. Pigem on tegemist tähelepanuvajadusega ja sooviga, et keegi sind taga ajaks,» on Alari arvamus. Ta lisas, et mehed käituvad nii sama palju kui naised.

Siiski, kaua võib oodata?

Kui näiteks Gerry Stergiopoulos soovitab oma raamatus «Kuidas (v)allutada mehi» unistuste mehe vallutamiseks lasta tal seksiga tervelt kolm kuud oodata, siis Alari hinnangul sõltub see jällegi olukorrast.

«Kui inimene on seda väärt, et seksiga kolm kuud oodata, siis miks mitte. Nii pikk aeg seksita on muidugi raske, aga kui olen kõrvuni armunud ja hõljun hommikust õhtuni liblikate peal ning maailm on üks suur roheline M&M, siis selle kannatan ikka ära,» sõnas ta, tunnistades, et ta ei ole ise vist kolm kuud kedagi siiski taga ajanud, poolteist kuni kaks kuud on rekord.

«Aga antud küsimust mõistan ma nii, et sa ajad kedagi kolm kuud taga, nii et ta ei ole sinu vastu huvi näidanud. Kui tema on samamoodi huvitatud ja te juba olete n-ö koos, siis see kolm kuud ootamine on jälle jabur. Ja ma ei ole kindel, kas ma sellise diiliga nõus oleksin!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles