Flirtimisnõuanded meestelt naistele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Portaal healthyandbeloved.com on kokku korjanud meeste kõige olulisemad nõuanded naistele, kuidas veenvalt, seksikalt ja tulemuslikult flirtida!

On reede õhtu, sa oled end üles löönud ning tead, et näed välja fantastiline. Lähed sõbrannadega välja, et nautida õhtut nii palju kui vähegi saab. Silmapiirile ilmub kena noormees, kuid mida teha – kas minna ise temaga rääkima või saata talle flirtivaid vihjeid, kuniks ta jõuab ise su juurde?

Mehed vastaks kindlasti, et naised olgu julged ja alustagu ise vestlust, kuid naised vist eelistaksid õrnalt punastada ja oodata meest enda juurde. Lahedalt saab suhelda ja aega veeta ka flirtides, mis tõstab nii naise kui mehe tuju. Kuid mida siis mehed soovitavad?

Nõuanne 1: naerata suurelt

Kui naine on uusi inimesi kohates ja huvitavaid vestlusi pidades õnnelik, on tema naeratus esimene asi, mida märgatakse. Naeratus on väga effektiivne vahend flirtimiseks. Niisiis, mehed soovitavad palju naeratada, sest õnnelik ja rahulolev nägu võib olla väga atraktiivne. Sellest on kindlasti palju abi ka häbelikul tüdrukul, kellel võib sotsialiseerumine muidu kauem aega võtta.

Nõuanne 2: vaata temale silma

Järgmine tegevus, mis annab häid tulemusi, on meestele silma vaatamine. Silmside on küll seksikas ja erutav, kuid pole midagi hullemat kui jõllitamine! Nõuanne tüdrukutele – vaata silma, kui te suhtlete, muul ajal aga vaata mujale, et ei tekiks ebamugavust.

Nõuanne 3: ole huvitatud, kuid pea ka piiri

Üks paremaid flirtimisalaseid nõuandeid on ka huvitatus – ole kutist huvitatud! Vesteldes pane ta juttu tähele ja küsi küsimusi. Nii on teil sõbralik vestlus, mis ei muutu tüütuks ning te mõlemad saate nautida teineteise tundmaõppimist. Kui on liiga palju vaikust, siis kasuta mõnd tüüpilist vestluse alustamise lauset, kuid väldi liiga isiklikke teemasid ning liiga rohkete küsimuste esitamist, et ei tekiks ülekuulamise või nuhkimise tunnet!

Nõuanne 4: räägi siiralt kehakeele abil

Flirtimisel võib kehakeel rääkida valjemini kui sõnad. Sestap ole kindel, et saadad välja õigeid signaale! Kui sa tahad jätta muljet, et oled enesekindel ja tugev isiksus, kel pole probleemi võõrastega rääkida, siis ära mine närvi (isegi kui su peopesad higistavad), ära pane oma käsi risti rinnale (see on «ei-tea-mida-oma-kätega-teha» märk) ja ära pilguta liiga sageli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles