Auri Hakomaa keedab poegadele mandlitega putru

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoran Olde Hansa peremees Auri Hakomaa
Restoran Olde Hansa peremees Auri Hakomaa Foto: LAURA OKS/PM/SCANPIX BALTICS

Eelmine aasta tõi ärimehele ja elamusrestoranide omanikule Auri Hakomaale (57) suure mure - pojad Mikael, Antti ja Hugo ei tahtnud enam putru süüa, kirjutab ajakirja Kroonika kodueri.

Nii tuligi toidule loominguliselt läheneval Auril välja mõelda kaval retsept, mis paneks poisid jälle putru sööma - ühel hommikul otsustas ta visata pudru sisse mõned mandlid.

Pudru valmistamiseks läheb vaja: 1 klaasi kaerahelbeid, 1 klaasi vett, 1 klaasi piima, 1 tl suhkrut, veidi soola ja võid ning 6-8 mandlit sööja kohta.

Pane kaerahelbed kuuma soolaga maitsestatud vette, sega ja lase nõrgal kuumusel kaane all 5 minutit haududa. Puista mandlid kas või kohe sisse ning lisa hautamise lõpupoole ka piim.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles