Ravija Riina: paljudele teeb liiga muretsemise energia

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Nägija ja ravija Riina sõnul teeb paljudele inimestele liiga muretsemise energia, kirjutab ajakiri Naised.
 

Negatiivsus tuleb tema sõnul negatiivsetest mõtetest - inimesed ise on stressis või mõjub neile kellegi teise negatiivne mõte. «Paljusid mõjutab võõras energia, paljud korjavad ise endale probleeme külge. On üks kindel asi, mis seda kõike tekitab - ei taheta ennast puhastada,» tõdes nõutud ravija oma pikaajalise kogemuse põhjal.

Probleeme hoiab naise sõnul ära see, kui oma mõtteid kontrollida, olla muretsemise asemel kõige eest tänulik. «Elu on lill, mis järjest enam avaneb.»

Kui varem muretses Riina palju raha pärast, siis nüüdseks on raha saanud talle sõbraks ja maksevahendiks ning ta on tänulik, et tal seda on. «Kui raha on hästi palju, tahetakse seda hullumiseni veel, aga see toob kaasa negatiivsust. Raha on vaja võtta sõbralikult. Kui mul seda on, siis tänan teda, kui ära annan, siis tänan.»

Samuti soovitas Riina, et kui tahad midagi osta, osta alati seda, mida on sulle endale vaja - nii ei teki negatiivsust ega ülekulutamist. Veel ütles ta, et raha ei tohi hoida mustadeks päevadeks, see loob blokeeringu - pigem tuleb paluda ennast tõsta rikkuse tasandil kõrgemale.

Ning kui vana rahakott on väga lagunenud, tuleb osta uus, soovitavalt rohekas toonis või punane. Ka ei soovita Riina hoida rahakotis niisama sodi või rämspu.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles