Kuus lihtsat asja, mis mõjuvad vastassoole veetlevalt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

On asju, mis teevad meid vastassugupoolele eriti ligitõmbavaks. Tegelikult oleme me üldiselt sellised juba nagunii, vahendab glamour.com.

Ei maksa muretseda, et kui keegi otsib endale kaaslast, on tal kindlasti tingimusteks seatud täiuslik keha, miljonid pangaarvel või kõigutamatu enesekindlus. On teatud loomulikud omadused, mis mõjuvad teistele atraktiivselt.

Naeratamine

Naeratamine on enesekindluse ja sõbralikkuse tõestus. AskMen koostas uurimuse, et saada teada, mida mehed naiste juures eriti kütkestavaks peavad. Seksuaalse külgetõmbe järel oli naeratamine teisel kohal.

Ausus

Tõe rääkimine pole mitte ainult austusväärne, vaid ka atraktiivne. Tihtipeale arvavad inimesed, et enda huvitavamaks tegemiseks võib tõde ilustada või lausa valetada. Tegelikult on alasti tõde märksa huvitavam kui väljamõeldised.

Puhtus

On tõestatud, et hoolitsetud ja puhas välimus on partnerivalikul olulisem kui loomulik ilu. Muidugi on erandeid, kuid elementaarne puhtus on siiski tähtis.

Kuulamine

Hea kuulamisoskus on harv nähtus. Siiski soovivad kõik, et neid ära kuulataks. Nii et võta aega ja lase ka teistel rääkida.

Naermine

Hea huumorisoon on mõlema soo esindajate puhul üheks hinnatumaks iseloomujooneks. See ei peagi ilmtingimata tähendama, et peab oskama nalja teha, vaid naljast peaks oskama aru saada.

Silmside

Kõikide inimeste silmad on ilusad. Tuleb ainult lasta endale korralikult silma vaadata. Kui sa just ei ole äärmiselt häbelik, vaatad ilmselt päevas sadu kordi inimestele silma. Jätka, sest see on eriti külgetõmbav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles