Moeapsud, mida tasub vältida

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Me kõik oleme vahel olnud süüdi mõnes moekuritöös. Lifescript.com tõi välja moeapsud, mida tuleks alati vältida.

Silmatorkavad rinnahoidja paelad

Moekuritegude registris on see patt esimesel kohal. Rinnahoidja on aluspesu, ära näita õlapaelu ei meelega ega kogemata!

Nähtavad aluspüksijooned

On inetu, kui riiete alt on aimata aluspükste pigistavaid kumme. Juhul kui tavalised püksikud ei sobi, peaks kandma stringe. Ka stringid võivad olla mugavad - eriti, kui need on puuvillast.

Liiga madala vöökohaga teksad

Paljud naised kasutavad madala vöökohaga pükse vabandusena, et näidata rohkem paljast ihu. Sellega ei maksa liiale minna, liiga madalad püksid jätavad nähtavaks piinlikult palju. Eriti kui kummardad või kükitad.

Emme-püksid

Need on püksid, mille vöökoht on väga kõrgel ning sääred alt kitsamad. Ebaproportsionaalne kuju teeb need püksid inetuks, sest rõhutab liialt puusi ja mõjub taljele samuti kehvasti. Ka vanemad naised võiksid proovida moekamaid pükse, mis ei ole nabast kõrgemad ja mis on kas sirge lõikega või kergelt alt laienevad.

Sandaalid ja sokid

Selles moeapsus on tihtipeale süüd nii mehed kui naised. Sokke ei kanta lahtiste jalanõudega kahel põhjusel. Esiteks on sandaalid mõeldud paljastele jalgadele ja teiseks ei taha keegi näha räpaseid sokke.

Valge rinnahoidja valge särgiga

Paljud naised kannavad valge pluusi all valget rinnahoidjat, sest arvavad, et seda ei ole näha. Paraku on valge sama nähtav kui näiteks punane või must. Valge all peaks kindlasti kandma ihuvärvi pesu.

Kingad, millega ei saa käia

Kui proovid poes kingi, mis on tegelikult ülimalt ebamugavad, siis parem jäta need kohe ostmata. Isegi kui plaanid neid erilise sündmuse puhul kanda vaid paar tundi. Milleks piinata end stilettodega, millega pole võimalik tasakaalu hoida?

Kanna õige suurusega riideid

Ära kanna liiga väikeseid või liiga lohvakaid riideid, sest mõlemad teevad paksemaks kui tegelikult oled. Riie peab seljas hästi istuma, nii et ära karda osta riideid, mis on number suuremad kui see, millega tavaliselt harjunud. Ka liiga avarad riided ei tee kedagi kaunimaks.

Vanusekohased rõivad

Aeg-ajalt kohtab vanemaid naisterahvaid, kes riietuvad nagu teismelised. Enamik naisi, kes on vanemad kui 30, ei kanna enam välja liibuvaid ja sätendavaid toppe ega lapsikute hüüdlausetega T-särke.

Vananemine ei tähenda tingimata igavaid riideid, paljud eakohased rõivad võivad väga trendikad välja näha.

Kulunud küünelakk

Kulunud küünelakk näib labane nii varvastel kui sõrmeküüntel. Kui arvad, et inimesed ei märka, siis eksid. Kindlasti ei tasu meelega mõranenud lakki kanda, see ei ole lahe.
Kui ei ole aega küünte eest hoolitseda, siis pigem ära lakigi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles