Kolmandik briti naistest abielluks raha nimel

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Elustiiliportaal femalefirst.co.uk vahendab Kris Humphriese koostatud uuringu tulemusi, selgitamaks, mis on briti naistele abiellumiseks olulised põhjused.

Küsitluses osales 2173 naist ning valida sai rohkem kui ühe vastuse hulgast. Tulemused näitasid, et 34 protsenti naistest abielluks raha nimel.

Lisaks küsiti neilt naistelt, kui palju raha peaks kaaslasel enne abiellumist olema. Neist 23 protsenti väitis, et kaasal peaks pangakontol olema vähemalt miljon naela enne, kui nad üldse kaaluksidki temaga abiellumist.

6 protsenti naistest, kes olid nõus vaid raha nimel abielluma, seadsid tingimuseks, et mehel peab olema vähemalt 5 miljonit naela vaba raha.

Kui naistelt, kes olid nõus raha nimel abielluma, küsiti valiku põhjuste kohta, tõi 41 protsenti neist välja pere majanduslikult kindlustatud tuleviku ning vaid 19 protsenti soovis olla hellitatud ja elada luksuses.

Küsitlusel osalenutest 17 protsenti tunnistas, et abielluks ka mugavusest ning 12 abielluks pelgalt kaaslase hea välimuse pärast.

Üksinduse hirmust abielluks 19 protsenti ja veel 22 protsenti naituks selleks, et oleks seltsi isegi siis, kui kaaslast ei armastata.

Vaid 42 protsenti kõigist küsitletutest vastasid, et kõige olulisemaks faktoriks on armastus. Lisaks avaldasid 38 protsenti küsitletutest arvamust, et abielu üheks kõige olulisemaks osaks on usaldus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles