Lugeja kirjutab: vahelduseks naissõpradele on suur rõõm omada meessõpra

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lugeja Annela kirjutab, et mehe ja naise vaheline sõprus on võimalik. Tal endal on selle kohta elav tõestus olemas. 

Nimetagem teda Indrekuks. Meil ei ole Indrekuga nurjunud armusuhet ega ühtki katset hea sõpruse piiri ületada. Ainsana meenuvad põgusad põsemusid sünnipäevasoovide edastamisel.

Tunnen teda umbes 15 aastat - elasime varem mõlemad ühes Eesti väikelinnas ja veetsime koos aega ühises tutvusringkonnas. Käisime omal ajal koos diskol, mängisime kaarte, veetsime kohalikus rannas meeldivalt aega ja tegime kõike toredat, millega noored inimesed end ühes väikelinnas lõbustada said.

Lisaks minule oli meie seltkonnas teisigi toredaid naisterahvaid, kellega Indrek tänaseni suhtleb ja kellega on tal samuti vahva sõbrasuhe käesoleva hetkeni.

Aastatega oleme mõlemad loonud oma pere ja saanud lapsevanemateks. Sõber on see, kellele võib alati loota ja keda saab kõiges usaldada, kelle ees ei pea midagi häbenema, kellega võib alati kõigest vabalt vestelda. Vahelduseks naissõpradele on suur rõõm omada meessõpra, kellega maailmaasju arutada.

Praegu me oleme teineteise eludega hästi kursis, me helistame ja kirjutame ning külastame teineteise peresid. Kuna meie lapsed on suhteliselt üheealised, aga elame üks ühes Eesti otsas ja teine teises, siis lisaks meie omavahelisele turvalisele sõbrasuhtele saavad ka meie lastest head sõbrad (tegemist on poisi ja tüdrukuga).

Kui mitte head sõbrad, siis kindlasti väga head tuttavad, kellel on alati midagi toredat lapsepõlvest meenutada ja kes näevad, et mees ja naine ei pea alati olema pruut ja peika, vaid saavad olla ka head sõbrad.

Tõenäoliselt peab mehe ja naise vahelise sõpruse toimimiseks olema täidetud teatud eeldused. Nagu näiteks seksuaalse külgetõmbe puudumine, usaldus, teineteise õigesti mõistmine, avameelsus jms.

Samas leian ma ka, et sinu enda mees või naine peaks olema sulle ka su parim sõber, aga see on juba teistmoodi sõprus mehe ja naise vahel...:)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles