Jaan Toots: sõna «armuke» on meile väga rumalasti peale pandud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 suur sünnipäevatrall Vol. 2
Kati ja Jaan Toots
Kanal 2 suur sünnipäevatrall Vol. 2 Kati ja Jaan Toots Foto: Viktor Burkivski

«Ma leian, et sõna «armuke» on meile väga rumalasti peale pandud, kui meil on pere, me elame kuus aastat koos ja meil on kolmeaastane tütar,» ütles Jaan Toots (54) ajakirjale Kroonika.
 

«Ja kui Eestis ringi vaadata: kes on avaliku elu «suur armuke» - siis see on Evelin Ilves. Sest kui Toomas Ilves tuli välisministriks, oli ta abielus oma Ameerika prouaga, aga ajas juba liini Eveliniga. Siis oli armuke, täna on esileedi - ja kõik on korras!» kaitses Jaan oma Katit (30).

Ta lisas, et neid näiteid on palju. «Kõrgel Euroopa postil Kristiina Ojuland elab Raimo Käguga - ta on mu koolivend -, kes on siiani abielus Aili Käguga,» tõi ta veel ühe näite.

Samuti märkis mees, et kui perelõhkumisest rääkida, siis Kati ei ole see. «Mina tegin otsuse ja võtsin Kati!»

Ka Kati nentis, et väga suur protsent Eesti suhetest ja abieludest on tema ja Jaaniga sarnased. «Ja ma ei saanud ju tulla võtta üht suurt meest, panna seljakotti ja viia minema. Täiskasvanud inimesed…!»

Jaan lisas, et perelõhkumisega on tegemist siis, kui lapsed on väikesed, tema lapsed olid aga juba suured.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles