H&M toob müügile «Lohetätoveeringuga tüdrukust» inspireeritud kollektsiooni

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Lohetätoveeringuga tüdruk"
"Lohetätoveeringuga tüdruk" Foto: arhiiv

Stieg Larssoni bestselleri «Lohetätoveeringuga tüdruk» Hollywoodi ekraniseeringu esilinastusel eel paiskab Rootsi kiirmoefirma Hennes & Mauritz müügile oma esimese filmiteemalise kollektsiooni.

David Fincheri lavastatud filmi kostüümikunstnik Trish Summerville töötas H&M-ile välja tänavarõivaste kapselkollektsiooni, mis on inspireeritud teose peakangelannast Lisbeth Salanderist, vahendab Õhtuleht Online.

Ajakirja Elle teatel koosneb detsembrikuus kauplustesse jõudev kollektsioon 30 esemest, mille seas on Lisbethi stiilis nahkjakid ja T-särgid, rebenditega teksased ning kapuutsiga dressipluusid. 

«Salanderi välimus on hästi ehe ja sissekantud, neid riideid on tema tegelaskuju pikka aega kandnud,» selgitas Summerville. Tema sõnul on nahktagi inimpelglikule Lisbethile otsekui soomusrüü, mis teda maailma eest kaitseb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles