Pille Minev: mina rassin õues, mees teeb toas süüa

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 „Seitsmeste uudiste“ meeskonda lisandus Pille Minev, kes asus ametisse uudisteankruna
TV3 „Seitsmeste uudiste“ meeskonda lisandus Pille Minev, kes asus ametisse uudisteankruna Foto: TV3

Telenägu ja raadiohääl Pille Minev (40) rääkis ajakirjale Naised, et tema peres on paljud tegemised klassikalises tähenduses vastupidi - tema rassib labidaga õues ja mees (meediaärimees Peep Kala) teeb pliidi ääres perele süüa.
 

Peresse kuuluvad ka Pille 20-aastane tütar Anna-Aurelia ja Peebu 18-aastane poeg Oskar.

Koos oma Nõmme kodus viibimist saavad Pille ja Peep nautida teinekord ka tööpäevadel. «Nii mõnelgi päeval sõidan pärast raadiot otse koju ja selleks päevaks rohkem kohustusi ei pane. Kuigi tema töö eeldab palju sõitmist mööda Eestimaad, saab ta teinekord võtta ka kodusemaid tööpäevi. Selles mõttes on hommikune raadiotöö mõnus, et hea planeerimise korral ongi ülejäänud päev üks suur mõnutamine,» tunnistas Pille.

Samas nendel päevadel, kui ta on tööl ka teles, ei jõua vabadel hetkedel teha muud kui magada.

«Ehk siis tegelikult sõidan raadiost pärast hommikuprogrammi kohe koju ja üritan teha varajase lõunauinaku, kuna uudistesaate toimetamine algab kell 15.00. Kuna päev saab üsna pikk olema, sest pärast seitsmeseid uudiseid on ju veel ka kümnesed, jõuangi ma töölt jälle otse voodisse. See vist kõlaks üsna kohutavalt, kui selline elurütm oleks igapäevane. Minu töögraafik teles on aga väga mõõdukas, valdavalt olen tööl korra nädalas,» selgitas ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles