Millised on eesti meeste jaoks ilusad naised?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised kulutavad suuri summasid selleks, et end meeste jaoks üha ilusamaks muuta – küll ostetakse uusi rõivaid ja kingi, käiakse juuksuris ning kosmeetiku juures, solaariumis ja massaažis. Kuid mis on meeste jaoks tegelikult ilus? Mida nad esimesena märkavad ja mida naiste juures hindavad? 

Naine24.ee küsis seda kolme eri vanuses mehe käest.

Juurat õppiv Alar Verro (24) ütleb, et tal tuleb ilusa naise peale mõeldes esimese asjana silme ette konkreetne välimus. «Mulle väga meeldivad pikad kõhnad tüdrukud, kel on pikad jalad ja pikad juuksed. Või siis just lühemad tüdrukud lühikeste punaste juustega,» tõi ta väljaoma üsnagi vastandlikud iluideaalid.

Kui ta peaks kirjeldama ilusat naist seespidiselt, siis on see mehe sõnul juba palju raskem ülesanne. «Ma arvan, et klapp on kõige olulisem. Naine võib olla fantastiliselt tore inimene, aga kui omavahelist klappi pole, siis ei ole mul selle toredusega midagi peale hakata. Samuti võib teinekord mõne vastiku mõrraga olla nii hea klapp, et ta muutub mu jaoks ilusaks!»

Seltskonnas silma hakkavate naiste kohta tahaks Alar esimese asjana öelda märksõnaks «mugavus», kuid muudab siis meelt. «Kui naine tunneb end oma oleku ja riietusega mugavalt, siis ma läheks temaga rääkima. Aga samas läheks ma rääkima ka inimesega, kes kuskil nurgas tunneb end silmnähtavalt väga ebamugavalt.»

Üldiselt on Alari jaoks olulised ilumeel ja puhtad, kokkusobivad riided. «Olen ses suhtes vanamoeline, sest arvan, et linna minekuks peaks naine end ikka üles lööma!» Täieliku turn-off’ina toob ta välja näägutamise, mis paneb teda sarkastiliselt suhtuma igasse, ükskõik kui ilusa välimusega naisesse.


DJ ja saatejuht Erkki Sarapuu (32) ütleb esimese asjana: «Intelligentne naine on ilus! Hoolitsetud naine on ilus!» Samas oskab ta kohe ka öelda, mida üks ilus naine olla ei tohi – labane.

«Labasus ei ole üldse ilus! Päris valus on kuulata arusaamatut juttu, olgugi mu kõrval kasvõi Barbie-nuku välimusega kaunitar,» selgitab mees. Välimus peaks võimendama sisemist ilu. «Olgu tal kas või maailma ilusaim keha, kui naisega pole üle viie minuti midagi rääkida, siis välimusest ei piisa,» on Erkki kindel.

«Olen mõelnud selle peale, et mis paneb massis mingeid naisi silma paistma. See on omapära. Kui mul on reas viis ühesuguse soengu ja kunstküüntega tütarlast, siis mulle jääb silma neiu, kel on isiku- ja omapära!» räägib Sarapuu kui mees, kes tõesti on asjad enda jaoks läbi mõelnud.

Erkki lisab, et esimese asjana vaatab ta naisterahva juures silmi ja naeratust. Eriti just silmi, sest neist saab tema sõnul palju naise kohta teada.

Eriliseks turn-offer’iks on tema jaoks lisaks labasusele naiste juures veel suitsetamine. «Tossavad korstnad mulle ei meeldi. Ja juba mainitud labasus, lisaks veel pealiskaudsus, põhjendamatult kõrge enesehinnang ja üleolev suhtumine!» jätkab mees loetelu. Naisega peab olema midagi rääkida, on Sarapuu veendunud.


Sportlane Erki Nool (41) ütleb, et talle meeldivad hoolitsetud naised - seda nii seest kui väljast. «Leian, et üks ei saagi ilma teiseta olla – naine ei saa olla sisemiselt puhas, aga välimuselt kohutavalt räpane!» on Erki veendunud ning lisab, et kahjuks pööratakse Eesti ühiskonnas naiste välimusele ja hoolitsetusele palju rohkem rõhku kui meeste omale.

Hoolitsetus aga ei tähenda Noole jaoks rohket meiki ja viimseni viimistletud küüsi-soengut. Vastupidi, ta ei kujutaks ettegi, et talle jääks naisterahva küüned silma. Ka soengut ja meiki märkab ta viimaste asjadena, pigem on oluline ikka ilus üldmulje.

«Meik peab minu arvates olema selline, et ei häiriks. Kui võtta klassikaline eesti naine, siis meigiga üldjuhul üle ei pingutatagi. Ja just niimoodi mulle meeldib,» sõnab mees enesekindlalt.

Siiski lisab ta, et tema jaoks on täiesti välistatud räigelt ülekaalulised naised. «Mingeid pisidetaile, mis võiksid mind naiste juures häirida, ma öelda ei oska…» lisab ta mõtlikult. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles