Seitse mehetüüpi, kes ei tee sind õnnelikuks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Millised on need mehed, kellega tõsisest suhtest tavaliselt midagi välja ei tule? Shine.yahoo.com nimetas seitse sellist tüüpi.
 

Mees, kes vihkab oma tööd

Töö vihkamine – kus ta veedab suurema osa oma ajast – näitab negatiivset meelestatust, mis võib mürgitada suhte. Üks asi on olla tööajal tööga kergelt rahulolematu, kuid mees, kees on tööl täiesti löödud, on lõviosa oma vabast ajast samuti õnnetu ning see pole hea.

Oluine on nautida seda, mida sa teed ning kui see su mehe puhul ei kehti, siis miks ta ikka veel sama asja külge klammerdub? Miks ei vaheta ta karjääri või end ei arenda või vähemasti oma suhtumist muuta ei püüa? Sa ei taha olla koos inimesega, kes satub täbarasse olukorda ja sealt pääsemiseks midagi ette ei võta. Kas ta kavatseb nii käituda ka siis, kui teie teele suhteprobleemid satuvad?

Mees, kes seab esikohale oma ema

Sinu mees armastab oma ema, kaitseb teda, nõustab teda kõiges ning sa ei suuda kunagi temaga samaväärselt elada. Või siis vihkab su mees teda, kaebab pidevalt tema peale ning ootab, et oleksid tema täielik vastand. Mõlemal juhul ei jätku suhtes piisavalt ruumi teile kahele - sinule ja mehe ema varjule.

Mees, kes vajab imetlust

Sellest ei piisa, kui oma mehele ütled, kui nutikas, vaimukas ja kena ta on. Ta peab seda kõike ka teistelt inimestelt kuulma ning ta on valmis selle nimel pingutama, flirtides pidevalt teistega pidudel, veebis, toidupoes jne. Kuigi ta ei peta sind otseselt, ei hakka sulle kunagi tunduma, et sinust on talle piisavalt, sest nii ei olegi.

Mees, kelle sõpru sa kunagi ei näe

Kogu aeg saadab ta meile ja tekstisõnumeid või jookseb «sõpradega» kohtuma, kuid sind ei kutsu ta kordagi kaasa. Mitte et sa kahtlustaks, et ta sind petab, aga mees, kes enda elu niiviisi eraldi hoiab, ei ole ilmselgelt valmis seda kellegagi jagama. Või häbeneb ta sind või enda sõpru: igal juhul ei ole lood hästi.

Mees, kes tahab sind päästa

Mingil põhjusel käib ta alati inimestega, kes on omadega täiesti nässus, sest talle meeldib kangelast mängida. Ta ilmub kohale stabiilse jõuna, päästes naisi nende armetust olukorrast või iseenda eest, andes nõu, abi ja rahu.

Mida hullemas seisus naine on, seda rohkem see meest köidab: ta vajab olla vajatud. Kuid kohe, kui naise elu hakkab rööpasse saama, kaotab mees huvi. Ilma küsimusteta, mis tähelepanu mehelt endalt eemale juhivad, peab ta silmitsi seisma enda probleemide ja ebakindlusega. Ning seda ei suuda ta kuidagi teha.

Mees, kes ei suuda peolt lahkuda

Te pidite täna koju jääma, kuid kellelgi on viimane tööpäev ja arvatavasti tuleks läbi astuda ning keegi teine korraldab peo, kus võiks tore olla ning pärast võtab keegi siinsamas lähedal joogid ning kas ei võiks siis nendega koos ühe dringi teha? Sellel mehel on tõsine hirm peost ilma jääda, kuid ainuke asi, millest ta tegelikult ilma jääb, on sinuga veedetud kvaliteetaeg.

Mees, kes ei suuda uskuda, et tema valisid

Esialgu on see meelitav ja armas, et see mees arvab, et oled tema jaoks liiga hea. Ta ei suuda uskuda, et võiksid temasugusest luuserist huvitatud olla. Kuid ta ketrab seda sama plaati lõputult, kuni jäädki teda uskuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles