Xenia Joost: kui hall on hinges, siis ilu päästab päeva!

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xenia Joost
Xenia Joost Foto: Rando Kall

Ivo Nikkolo peadisainer ja oma isikliku moebrändi omanik Xenia Joost rääkis elustiiliajakirjale Intelligent Life antud intervjuus, et kui on olnud raske ja pime aeg, siis lähevad tema kontsad üha kõrgemaks ning huuled üha punasemaks.

«Ma tõesti usun, et kui hall on hinges, siis ilu päästab päeva!» kinnitas Xenia.

Noore naise rõivavalik sõltubki tujust ning eesootava päeva sisust. «Kui on tarvis asjalik olla, siis pintsak aitab tööle häälestuda. Suvel eelistan pigem mugavamat,» kirjeldas ta. Ning lisas, et koju jõudes poeb ta hoopis pidžaamasse, et päevapinged ja töömõtted kiirelt unustada.

Moele lisaks on Xenia elus oluline pidepunkt tema perekond. «Mu abikaasal Jürgenil on hea vastus küsimusele, miks me abiellusime: me oelme nüüd nagu väike suletud ring, me tuleme koju, paneme ukse enda järel kinni ning meid ei huvita, mis väljaspool toimub.»

Kui küsida Xenia hobide kohta, ütleb ta kaks sõna: maalimine ja mood. «Esimesel kohtamisel ma lausa ehmatasin Jürgenit, kui ütlesin talle päris ausalt, et olen juba abielus. Jürgen ehmus seepeale väga ära, sest ma olin siis alles 18. Teatasin, et olen abielus moega ning kui ta on valmis tulema teiseks, siis me saame hakkama.»

Loe pikemalt ajakirja Intelligent Life sügisnumbrist. Ajakirja annab välja Ajakirjade Kirjastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles